MESTERMÉRLEG

RÉVÉSZ ATTILA (Nyíregyháza): „Nem vagyok elégedett. Olyan gólt kaptunk, amilyenre felkészültünk, mégsem tudtunk elkerülni. Küzdelmes, jó mérkőzés volt, megfelelő hangulatban.”
MIROSLAV BERÁNEK (DVSC): „Jól kezdtünk, de kaptunk egy elkerülhető gólt.

RÉVÉSZ ATTILA (Nyíregyháza): „Nem vagyok elégedett. Olyan gólt kaptunk, amilyenre felkészültünk, mégsem tudtunk elkerülni. Küzdelmes, jó mérkőzés volt, megfelelő hangulatban.”

MIROSLAV BERÁNEK (DVSC): „Jól kezdtünk, de kaptunk egy elkerülhető gólt. A második félidőben egyenlítettünk, aztán a hazaiak már csak húzták az időt, nem tudtunk egyenlíteni.”

EGERVÁRI SÁNDOR (Győr): „Örülök, hogy győzelemmel tudtunk hozzájárulni a mai jubileumi ünnepséghez. Ma motiváltan, gólra törően játszott a csapatom, így megérdemelt a siker.”

MARIJAN VLAK (Fehérvár): „A hazaiak nagy akarattal, gólveszélyesen játszottak. Néhány játékosunk kissé fásultan mozgott, a győriek minden tekintetben felülmúltak minket.”

ACZÉL ZOLTÁN (REAC): „Úgy érzem, ötvenöt percig méltó ellenfelei voltunk az Újpestnek, de az utolsó 30 percre nagyon visszaestünk. Nagyon tartalékos volt a csapat, a hozzáállásunknak köszönhetően mindenképp rászolgáltunk az egy pontra.”

URBÁNYI ISTVÁN (Újpest): „Végig uraltuk a mérkőzést, óriási erőket mozgósítottunk a győzelem megszerzésére, de úgy fest, nekünk tíz helyzet kell egy gólhoz.”

DÉTÁRI LAJOS (Sopron): „Úgy gondolom, hogy a fair play mindenkire vonatkozik, még a játékvezetőkre is... Ha szidni kezdem a bírókat, akkor eltiltanak. Pedig látni kellett volna mindenkinek a játékvezetők mai teljesítményét. Egyébként egy izgalmas, jó iramú mérkőzésen egy jól játszó Paks ellen értünk el döntetlent.”

LENGYEL FERENC (Paks): „Két célt tűztünk ki magunk elé: tisztességgel helytállni a REAC-meccs után, ez sikerült. A másik célunk a győzelem volt, amit nem sikerült megvalósítanunk. Ugyan sok helyzetet kihagytunk, de a Sopron talán még többet. Igen jó eredménynek tartom mai eredményt.”

PRUKNER LÁSZLÓ (Kaposvár): „Az eredmény nem tükrözi a játék összképét. Az MTK jobban használta ki a lehetőségeit, emellett a játékvezető döntően befolyásolta a végeredményt, és így nyert a vendégcsapat.”

GARAMI JÓZSEF (MTK): „Az első 15 percben nem találtuk a fonalat, a Rákóczi ránk erőltette az akaratát. Két helyzetünk kimaradt, kettő bement, így nyugodtan vonulhattunk pihenőre. Jobban használtuk ki a helyzeteinket, ennek köszönhetően nyertünk.”

SUPKA ATTILA (Honvéd): „Elégedett kell, hogy legyek. A kihagyott helyzetek miatt van bennem némi hiányérzet, de elégedett vagyok.”

SZLAVKO PETROVICS (ZTE): „Az első félidő elején jobban ment játék nekünk, több helyzetünk volt. A szünet után, sőt, a kiállítás után is voltak helyzeteink, sajnos azonban nem sikerült egyenlítenünk. Nem játszottunk alárendelt szerepet, de gratulálnunk kell a Honvédnak.”

BORBÉLY LÁSZLÓ (Tatabánya): „Kár, hogy az első félidőben görcsösen játszottunk, de az egész meccsen csak tíz percig futballoztunk jól. Ha eredményesek akarunk lenni, akkor hosszabb periódusokban kell jól teljesítenünk. Az első játékrészben mutatott teljesítményünk miatt nem érdemeltünk volna győzelmet.”

PAJKOS JÁNOS (DVTK): „A futball örök igazsága, hogy a gólhelyzeteket nem lehet büntetlenül kihagyni. Emiatt kellett beérnünk ismét az egy ponttal.” (nb1.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?