Igaz a hír, hogy tavasztól külföldön folytatja?

Roman Jurko, a II. ligás FC Báč labdarúgója:

Nem titkolom, kaptam ajánlatokat az őszi idény befejezése után. A szlovák I. ligából, de külföldről is érdeklődtem irántam.

Roman Jurko, a II. ligás FC Báč labdarúgója:

Nem titkolom, kaptam ajánlatokat az őszi idény befejezése után. A szlovák I. ligából, de külföldről is érdeklődtem irántam. Mivel idén fejezem be az egyetemet, és államvizsgák előtt állok, nem akarok feltétlenül határon túlra szerződni, de elfogadható ajánlat esetén el tudom képzelni a klubcserét.

Tud esetleg csapatokat is mondani?

Csehországból a Jablonec jelentkezett, Magyarországról a Ferencváros képviselői voltak párszor megtekinteni a játékomat. Valószínű, hogy a közeli hetekben próbajátékra is hívnak majd. Hallottam, olyan híreket is, melyek szerint visszatérek a Slovanba. Amennyiben jelentős külföldi befektető venné át a pozsonyi klubot, ez sem tartom kizártnak. A Slovant még mindig tisztelet övezi. December 26-ig kell döntenem.

Bacsfán sorra lőtte a gólokat, mégis a végére megtört az együttes lendülete.

A nyitrai vereség és az edzőváltás nem tett jót a csapatnak, megromlott az összhang is közöttünk. A tőketerebesiek ellen csak kerestük önmagunkat, a Rapid ellen pedig balszerencsénk volt a befejezéssel.

Ha az átigazolás mellett döntene, Obert edző menesztése is közrejátszana a döntésében?

Ezt nem mondanám. Igaz, hogy annak idején a menedzserem, Vágner úr és Obert edzőnek köszönhetően kerültem Bacsfára. A klub vezetői nagyon jó feltételeket teremtettek a Csallóközben számomra, nekik is köszönhetem, hogy újra visszatért a focizási kedvem. Jól érzem magam köztük, de ha lehetőség adódik, szeretném felsőbb osztályú bajnokságban folytatni. Itthon vagy akár külföldön. (sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?