Holnap sorsolnak

Budapest. A Ferencváros és az MTK után tegnap a Debrecen és az NB I/B-ben szereplő BKV Előre is bejutott a labdarúgó Magyar Kupa legjobb négy csapata közé. A DVSC a Sopront verte 2:0-ra, a BKV pedig a Siófokot múlta felül hosszabbítás után, büntetőkkel.
DEBRECEN–SOPRON 2:0 (2:0), góllövők: Andorka (21.), Kiss Z. (23.

Budapest. A Ferencváros és az MTK után tegnap a Debrecen és az NB I/B-ben szereplő BKV Előre is bejutott a labdarúgó Magyar Kupa legjobb négy csapata közé. A DVSC a Sopront verte 2:0-ra, a BKV pedig a Siófokot múlta felül hosszabbítás után, büntetőkkel.

DEBRECEN–SOPRON 2:0 (2:0), góllövők: Andorka (21.), Kiss Z. (23.). Játékvezető: Megyebíró, 4400 néző. Debrecen: Tomic–Kiss Z., Éger, Szekeres, Selymes (82. Hanák)–Dombi, Vincze, Sándor, Habi–Sumudica (46. Bernáth), Andorka (62. Bajzát). Sopron: Farkas–Fehér Z., Lambulic, Tóth A.– Csiszár (46. Majoroš), Lazic, Bagoly (67. Pintér), Somogyi, Balaskó –Tóth M., Sira (56. Javrujan).

A Borsodi Ligában negyedik helyezett Debrecen a mély talajú pályán, kifejezetten kemény mérkőzésen megérdemelten győzte le a Sopront, s jutott be a kupa legjobb négy együttese közé.

BKV ELŐRE–SIÓFOK 1:1 (1:1, 1:1, 0:1), 11-esekkel: 4:2. Góllövők: Mészáros (51.), illetve Filipovic (16.). Játékvezető: Fábián. BKV Előre: Fülöp–Varga, Hegedűs, Szekeres, Filó–Földvári (109. Csordás T.), Vörös, Horváth (82. Disztl), Kovács A. –Ruzic (70. Török), Mészáros. Siófok: Németh–Pantic, Kuttor, Koller –Grósz, Csordás Cs. (54. Schultz), Schwarz, Sipeki, László A. (75. Usvat)–Szabó Cs. (105. Kovács P.), Filipovic.

Az utolsó elődöntős hely sorsa alacsony színvonalú, sok hibával tarkított találkozón dőlt el. A BKV Előre mellett tehát az MTK Hungária, a Ferencváros és a Debrecen jutott a legjobb négy közé, az elődöntő sorsolását holnap tartják az MLSZ-ben. (O-O)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?