Hetényi futballünnep

Hetény. Holnap délután a komáromi területi bajnokság hetényi győztesének otthonában futballünnep szemtanúi lesznek a szurkolók. A területi szövetség ugyanis újra megrendezi a szuperkupát, melynek elhódításáért az I. és a II. osztály győztese, azaz a hetényiek és a dunamocsiak vívnak ádáz csatát. Az összecsapás 17.

Hetény. Holnap délután a komáromi területi bajnokság hetényi győztesének otthonában futballünnep szemtanúi lesznek a szurkolók. A területi szövetség ugyanis újra megrendezi a szuperkupát, melynek elhódításáért az I. és a II. osztály győztese, azaz a hetényiek és a dunamocsiak vívnak ádáz csatát. Az összecsapás 17.30 órakor kezdődik, azt megelőzően a területi diákbajnokság (Dulovce), illetve ifibajnokság (Marcelová) első helyezettje ellen lép pályára a hazaiak korosztályos csapata. „Bajnokok lettünk, szeretnénk a szuperkupát is elhódítani. Ezzel tehetnénk pontot egy sikeres időszak végére, kedveskedhetnénk híveinknek” – adta közre a házigazdák célját Zsidek Marián, a hetényiek klubelnöke, aki egyébként játékosként is részt vállalt a hazaiak kiváló idénybeli szereplésében, a bajnoki diadalban. A hetényi futballpályán a területi szövetség vezérkarának képviselői megjutalmazzák a győzteseket. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?