Falunapi régiórangadó

Hidaskürt/Alsószeli. A hidaskürti falunapi mulatság keretén belül kerül ma megrendezésre az alsószeliek és a hazaiak mátyusföldi randevúja (17.00). A galántai területi I. osztály 3. fordulójában két olyan csapat méri össze erejét, melyek eddig még nem tudtak három pontot szerezni. „Egyértelműen győzni szeretnénk.

Hidaskürt/Alsószeli. A hidaskürti falunapi mulatság keretén belül kerül ma megrendezésre az alsószeliek és a hazaiak mátyusföldi randevúja (17.00). A galántai területi I. osztály 3. fordulójában két olyan csapat méri össze erejét, melyek eddig még nem tudtak három pontot szerezni. „Egyértelműen győzni szeretnénk. Már csak azért is, mivel a pusztafödémesiek elleni hazai idénynyitón könnyelműen hullajtottunk el két pontot. A felsőszeliek ellen pedig egy góllal maradtunk alul” – emlékezett vissza a bosszantó emlékekre Kiss Gábor, a hidaskürtiek klubelnöke. A tisztségviselőtől azt is megtudtuk, hogy Cződör Gyula Feketenyékre, Mikus Richárd pedig Vízkeletre igazolt. Varga Attila egészségügyi problémák miatt abbahagyta a labdarúgást. Helyettük négy negyedi labdarúgó érkezett, kapust pedig Kajalról szerződtettek.

„Hullámvölgyben van most a csapat, melyből minél gyorsabban szeretnénk kikerülni. Két vereséggel kezdtük az idényt, ráadásul az első fordulóban beleszaladtunk egy 7:0-ás zakóba, ami nagyon fájó. Mindenképp pontért utazunk Hidaskürtre” – adta ki az ukázt Darócz Sándor, az alsószeliek klubtitkára. Lapunkat arról is informálta, hogy két ekecsi játékossal, Vendég Gáborral és Bajcsi Sándorral, valamint a nagymegyeri Tóh Gáborral erősödtek a nyár folyamán. Kapusposzton pedig a méretes zakó után Sárkány László érkezett Nádszegről. (kb)

MECCSKALAUZ

Tabellasorok

10. Mostová 2 0 1 1 4:5 1

13. D. Saliby 2 0 0 2 3:11 0

Tavaszi eredmény

Mostová–H. Saliby 3:0 (3:0), g.: Lancz (6.), Varga (31.), Burián (37. – 11-esből).

Tippünk

2:0-ás hazai siker kerül a falunapi meccs jegyzőkönyvébe.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?