Először ugrott élre az Artmedia

Miután a listavezető nyitraiak Kassán hagyták a pontokat, az Artmedia pedig a rangadón legyőzte a nagyszombatiakat, jobb gólkülönbséggel ezúttal először a ligeti tizenegy ugrott a labdarúgó Corgoň Liga élére.

Porázik (jobbra) szombaton nem kímélte a Dubnica kapujátČTK-felvételMásodik vereségét is elszenvedte a Nitra, így az eddig vezető Hapal-legénység lecsúszott a harmadik helyre – az egyaránt huszonkét pontosok között a legrosszabb a gólkülönbsége. Kassán későn ébredtek a nyitraiak, kétszer is hátrányba kerültek, de másodszor már nem sikerült az egyenlítés (2:1).

Amíg az élen szoros a versengés, a táblázat alján egyre jobban leszakad a szenci tizenegy (már négy pont a hátránya az előtte álló trencséniekkel szemben), amely Novota bravúrjainak köszönhetően sokáig aránylag jól állta a sarat a Téglamezőn, de a végén kétszer is betalált a Slovan (3:0). Szembetűnő a felfelé törekvő trencséniek szinte kiütéses győzelme az aranyosmarótiak ellen (4:0). Egymás után másodszor játszott döntetlent a besztercebányai Dukla, amely ezúttal Rózsahegyről tért haza egy ponttal (2:2). Saláta Kornél két perccel a vége előtt egyenlített. A Duklában hét közben lezajlott mozgások – Semeník száműzése a fakóba, Rehák edző menesztése, Michalík vezetőedzővé való előléptetése, majd Semeník visszafogadása az A keretbe után – értékes az idegenben szerzett pont.

Vasárnap délutánra maradt a forduló slágere, az Artmedia–Trnava találkozó: kiváló focit hozott kilencezer ember előtt. És 3:1-es hazai sikert. A ligetieknek meg első helyet a táblázaton. Ebben az idényben először. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?