Ekeli elrugaszkodás

Ekel. Kiválóan sikerült az ekeliek rajtja a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában. Az első fordulóban, hazai pályán ötletes és eredményes támadójátékkal 4:0-ra győzték le a bánóiakat.

Ekel. Kiválóan sikerült az ekeliek rajtja a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában. Az első fordulóban, hazai pályán ötletes és eredményes támadójátékkal 4:0-ra győzték le a bánóiakat. A vendéglátók mezében két góllal debütált Nagy Jenő, aki ha jobban kihasználja ziccereit, akár mesternégyest is produkálhatott volna szombat délután. Ugyancsak jó teljesítményt nyújtott éktársa, Sándor Alfréd is. Egyébként mindketten a keszegfaluiaktól érkeztek a nyáron. Rajtuk kívül még Németh (Pannonhalma) számít újoncnak az Anton Grajcár által irányított játékoskeretben. „A mieink már a hétközi főpróbán, melyen a német Rosenberg együttesét verték 4:1 arányban, jelezték, jól felkészültek a pontvadászatra. Szeretnénk az élmezőnyben megvetni a lábunkat” – fogalmazta meg az ekeliek célkitűzését klubelnökük, Csepi Ferdinánd. Visszatérve az idénynyitóhoz, már a második támadásukból hasznot húztak a nagy kedvvel futballozó vendéglátók. Nagy kezdte, Banda folytatta a gólgyártást. Közben több góllal kecsegtető hazai ziccer (Nagy, Sándor, Kensuke) maradt kihasználatlanul. Fordulás után is akadt látnivaló jócskán. Ebben a játékrészben négy perc leforgása alatt kétszer rezdült a bánóiak hálója. A négy bekapott gól ellenére a vesztesek legjobbja kiváló formában védő vendégkapus volt.

OKOLIČNÁ NA OSTROVE–BÁNOV 4:0 (2:0). Gólszerzők: Nagy (3., 74.), Banda (35.), Kensuke (71.). Sárga lap: Bečka (Bánov). Játékvezető: Ševčík, 350 néző. OKOLIČNÁ N/O.: Mautner–Somogyi, Bartal, Meleg, Németh, Nagy, Erdei (87. Krejtz), Machata (77. Halász), Sándor, Banda, Kensuke. (ái)

EDZŐI VÉLEMÉNY

Anton Grajcár (Okoličná n/O.): „Amikor négy góllal nyer a csapat, akkor még a kihagyott ziccerek sem tudnak kihozni a sodromból. Remélem, a hét végére is maradt puskaporunk. A hétközi nemzetközi erőpróba ugyan erőnlétileg nagy tehertételt jelentett védenceim számára, akik lelkesedésükkel, igyekezetükkel ellensúlyozták fáradtságukat. Ugyancsak nagy pozitívumnak számít, hogy védekezésből is jelesre vizsgáztunk. A nagyarányú győzelem a kollektíva érdeme.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?