Egy ideig nem versenyez Tiger Woods

Pebble Beach. A kiábrándító évkezdet után Tiger Woods, a világ leghíresebb golfozója úgy döntött, addig nem versenyez, amíg ennyire gyenge formában van.

Pebble Beach. A kiábrándító évkezdet után Tiger Woods, a világ leghíresebb golfozója úgy döntött, addig nem versenyez, amíg ennyire gyenge formában van. Az amerikai sztársportoló tegnap honlapján azt írta, hogy az elmúlt két hét számára is komoly csalódást okozott, mivel első idei versenyén, a Phoenix Openen két nap után kiesett, majd Torrey Pinesban hátfájdalmak miatt 11 lyuk után feladta a tornát.

„Rengeteg gyakorlásra van szükségem és arra, hogy azokkal legyek, akik fontosak a számomra – írta a 39 éves Woods, aki jövő héten otthonában edz majd. – A játékom jelenleg nem alkalmas arra, hogy tornákon szerepeljek. Ahogy mindig is mondtam, a célom az, hogy a legmagasabb szinten teljesítsek, és amíg erre nem állok készen, nem indulok egyetlen viadalon sem.”

A 14-szeres Major-tornagyőztes golfozó a PGA-sorozat következő versenyeit biztosan kihagyja, de a február 28-án kezdődő Honda Classicon már szeretne ott lenni, ha úgy érzi, készen áll rá. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?