EDZŐMÉRLEG

PAVEL VRBA (Žilina): „Összjátékban és támadásvezetésben az idény legjobb teljesítményét mutattuk. Legfeljebb csak egy-két helyzetünk gyengébb kihasználását és védelmi hibáinkat róhatom fel a fiúknak. Az egyik után gólt is kaptunk.

PAVEL VRBA (Žilina): „Összjátékban és támadásvezetésben az idény legjobb teljesítményét mutattuk. Legfeljebb csak egy-két helyzetünk gyengébb kihasználását és védelmi hibáinkat róhatom fel a fiúknak. Az egyik után gólt is kaptunk. Legnagyobb dicséretet Porázik érdemel, de a támadófociért mindegyik játékosom előtt le a kalappal.”

JURAJ BÚTORA (Dubnica): „Lassan lendültünk játékba, és örülhettünk, hogy csak két gólt kaptunk az első félidőben. Szünet után átrendeztem a sorainkat, de a harmadik gól után eldőlt a találkozó.”

JAROSLAV GALKO (az FC Košice másodedzője): „Nagyon jó első félidőt produkáltunk, kár, hogy nem lőttünk több gólt. Bakizásunk után egyenlíthetett az ellenfél. Remekül sikerült a második játékrész eleje: Kolbas megszerezte a második gólunkat. Jó taktikával ezután már nem engedtük helyzetbe a vendégeket.”

PAVEL HAPAL (Nitra): „Az eredmény csalódást jelent számomra. Pontokért utaztunk Kassára, de egyet sem szereztünk. Végigszundikáltuk az első félidőt, bár a végén egyenlítettünk. Gyors gólt kaptunk a szünet után. Utána aktívan játszottunk, de ez kevés volt a döntetlenre.”

ROB MCDONALD (Trenčín): „Nagyon boldogok vagyunk. Megint sok helyzetünk volt, de végre már gólokat is rúgtunk. Fontos, hogy Hodál kapuja érintetlen maradt. Volt egy hatalmas helyzete az ellenfélnek, könnyen egyenlíthetett volna. Ezután kicsit megdermedtünk, de sikerült talpra állnunk.”

JÁN ROSINSKÝ (Zlaté Moravce): „Kétszer állítottuk talpra az ellenfelet, Először az első gólnál elkövetett hibával, utána a kiállítással. Ezt követően megpróbáltunk felzárkózni, de előjöttek a hibák, és gyors ellentámadásokból szerzett gólokkal büntetett a hazai csapat.”

BORIS KITKA (Slovan): „Megérdemelten nyertünk, mert jobbak voltunk. Már az első félidő derekáig eldönthettünk volna a találkozót. Örülök, hogy végül három gólt rúgtunk, és annak is, hogy Sylvestr betalált a kapuba. Bánt viszont Slovák izomhúzódása.”

IVAN GALÁD (Senec): „Újra megismétlődött, hogy a 83. percig lépést tartottunk az ellenféllel, és a hajrában kaptuk a további gólokat. Védenceim közeledtek lehetőségeik határához, de ez végül kevés volt.”

PŘEMYSL BIČOVSKÝ (Ružomberok): „Megint elszórakoztuk az első félidőt. Sorra rontottuk el az átadásokat. Ilyen körülmények között nehéz gólt szerezni. Igaz, eggyel kevesebben voltunk a végén, de meg kellett volna őriznünk a vezetésünket.”

PAVOL MICHÁLIK (Banská Bystrica): „Kicsit ideges meccs volt, több volt az igyekezet, mint a foci. 1:0-s vezetésünk után érthetetlen módon kiengedtünk, és az ellenfél lett jobb a pályán. A végén mintha visszatért volna az erőnk, és sikerült egyenlítenünk.”

VLADIMĺR WEISS (Artmedia): „Örülünk a győzelemnek és a második félidőben nyújtott játéknak. Jó kulissza, kiváló foci, szép gólok. Szünet után támadóbb felfogásban futballoztunk. Adtunk egy szerencsés vezető gólt, utána már uraltuk a pályát. Ha mindegyik játékosom állandóan ilyen átlagon felülit fog nyújtani, akkor mindig elégedett leszek.”

JOSEF MAZURA (Spartak): „Jobban játszottunk az első félidőben, utána már nem ment annyira. A második bekapott gól után sokat hibáztunk. Nem fordulhat elő, hogy szabadrúgásunk után szögletet rúgjon az ellenfél, majd gólt kapunk belőle.” (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?