Dušan Tittel döntetlennel kezdett

ÖSSZEÁLLÍTÁSNagyszombat. Közel háromezer néző előtt gól nélkül végződött a pozsonyi Slovan nagyszombati vendégjátéka. Ez volt Dušan Tittel első bajnoki mérkőzése az égszínkékek szakvezetőjeként.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Nagyszombat. Közel háromezer néző előtt gól nélkül végződött a pozsonyi Slovan nagyszombati vendégjátéka. Ez volt Dušan Tittel első bajnoki mérkőzése az égszínkékek szakvezetőjeként. Úgy látszik, a 48 esztendős szakembernek sikerült felráznia játékosait, mert a Slovan lényegesen jobb és harcosabb teljesítményt nyújtott, mint Jozef Chovanec edzősége alatt.

A pozsonyiak közelebb álltak a győzelemhez, két ziccert is kihagytak, míg a hazaiaknak egyetlen lehetőségük sem volt.

„Színvonalas derbit láttak a szurkolók, a mutatott játékkal és az eredménnyel is elégedett vagyok. A hét közben győzködtük a fiúkat, hogy nem felejtettek el futballozni – nyilatkozta a TASR hírügynökségnek Dušan Tittel. – Kár Mészáros két elpuskázott helyzetéért, de azt leszögezem, hogy igazságos döntetlen született. Sok munka vár rám, mert még csak az út elején járunk.”

A stadion felújítása miatt ez volt a Spartak utolsó bajnokija Nagyszombatban, a többi hazai találkozót Aranyosmaróton rendezik. A City Arénát a tervek szerint augusztus második felében adják át. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?