Czvitkovics a Fradiban

Budapest. Tapsoltak és csodálkoztak a Ferencváros szurkolói a szombati Hajduk Kula elleni edzőmérkőzés során, a szerbiai együttes elleni 4:0-s győzelem során ugyanis Tököli mesterhármasa mellett a második félidőben a sérüléséből lábadozó Aleksandar Jovic mezében Czvitkovics Péter tűnt fel zöld-fehérben.

Budapest. Tapsoltak és csodálkoztak a Ferencváros szurkolói a szombati Hajduk Kula elleni edzőmérkőzés során, a szerbiai együttes elleni 4:0-s győzelem során ugyanis Tököli mesterhármasa mellett a második félidőben a sérüléséből lábadozó Aleksandar Jovic mezében Czvitkovics Péter tűnt fel zöld-fehérben. Elképzelhető, hogy az MTK-tól januárban elköszönt fiatal futballista az Üllői úton folytatja pályafutását. Amikor Czvitkovics az MTK első januári edzésén bejelentette távozását, egyben feljelentette klubját a tartozás miatt, a hírek arról szóltak, külföldi kérői vannak a fiatal labdarúgónak. Ehhez képest szombaton a Fradinál bukkant fel, a második félidőben pedig pályára is lépett Pintér Attila csapatában. „ Érződött rajta a fizikai lemaradás, a héten azonban velünk készül, és újabb edzőmeccsen is megnézem. Esetleges leigazolásáról a napokban születhet döntés” – tette hozzá Pintér. Czvitkovics ügyében február 17-én ül össze a Liga fegyelmi bizottsága, amelyben a játékos és az MTK közötti szerződésbontást tárgyalják, mivel a tartozások miatt a fiatal középpályás feljelentette a kék-fehér egyesületet. Az már korábban kiderült, hogy Rósa Henrik elhagyja az Újpestet – a Megyeri útiakkal közös megegyezéssel szerződést bontott a középpályás –, és az eddig kiszivárgott hírek alapján biztosra vehető volt, hogy az NB I B-s Vasasban, avagy az élvonalbeli Pécsi MFC együttesében folytatja majd a pályafutását. Ehhez képest meglepetés, hogy a futballista szóban megegyezett az MTK vezetőivel arról, hogy kék-fehérben szerepel majd az elkövetkezendő fél évben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?