Csak Koeman bírálja

London. Dennis Bergkamp, az Arsenal zseniális holland csatára ugyan májusban már harmincnegyedik születésnapját ünnepli, de esze ágában sincs visszavonulni. Sőt, szeretné megújítani nyáron lejáró szerződését.

London. Dennis Bergkamp, az Arsenal zseniális holland csatára ugyan májusban már harmincnegyedik születésnapját ünnepli, de esze ágában sincs visszavonulni. Sőt, szeretné megújítani nyáron lejáró szerződését. A válogatottságról a tavalyi világbajnokság után lemondott egykori Ajax-sztár nyolc éve futballozik a londoni együttesben, s ez idő alatt 102 gólt szerzett. „Azt hiszem, nincs szebb dolog a Földön, mint futballozni. Ha pedig így van, miért hagynám abba 34 évesen? Fizikailag remekül érzem magam, akkor meg mi akadálya lehet a folytatásnak?“ – kérdezte Bergkamp a Daily Starnak adott interjúban. „Mindig is a futballnak éltem, s ebben a tekintetben mi sem változott. Egész pályafutásom alatt vigyáztam magamra, nem égettem két végén a gyertyát. Most ennek látom a hasznát“ – magyarázta a hollandus. „Az Ajaxban csak hét évet profiskodtam, így most már az Arsenal az a csapat, amelyikben a legtöbb időt töltöttem“ – mutatott rá Bergkamp. Paradox módon az egykori játékostárs, az Ajax jelenlegi edzője, Ronald Koeman nyilatkozott elmarasztalóan Bergkampról a minap, szemére vetve a csatárnak, hogy a legutóbbi Arsenal-Ajax BL-összecsapáson durván, sőt alattomosan játszott.

Bergkamp 1995-ben szerződött az Internazionalétól az Arsenalhoz hétmillió fontért.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?