Botlott a Videoton, előzött a Fradi

A Videoton meglepetésre vereséget szenvedett Pakson, míg a Ferencváros a Groupama Arénában legyőzte a Haladást a labdarúgó NB I 28. fordulójában.

A Videoton meglepetésre vereséget szenvedett Pakson, míg a Ferencváros a Groupama Arénában legyőzte a Haladást a labdarúgó NB I 28. fordulójában. Feltámadt a Vasas, egyelőre az edzőcsere sem segített a Diósgyőrön.

Váratlan Vidi-vereség

A Videotonnak Pakson kellett volna begyűjtenie a három pontot ahhoz, hogy a következő fordulóban biztosan előnyből várhassa a Ferencváros elleni „bajnoki döntőt”. A fehérváriak nem tudtak a legjobb összeállításukban pályára lépni, mivel eltiltás miatt hiányzott Danko Lazovics. A szerb légiós csatár létére már tíz sárga lapot gyűjtött az idei szezonban. Hiánya meg is látszott a Vidi támadójátékán, de rendhagyó módon a védelem sem működött olyan hatékonyan, ahogy azt megszokhattuk, több ízben Kovácsik Ádám mentette meg a vendégeket a bekapott góltól, Haraszti Zsolt közeli passzánál azonban már ő is verve volt. A Videoton vereségét kihasználta a Fradi, igaz, rendesen megszenvedett a Michal Hipp-pel szárnyaló Haladás ellen. A zöld-fehérek azonban 0:1-ről felállva nyertek és pontelőnnyel várhatják a felcsúti rangadót.

Angyalföldi focisuli

A Vasast már nagyon sokan leírták az idei szezonban, hiszen a tavalyi bronzérmes tavasszal mindössze egy meccset tudott megnyerni, és az utolsó helyről várhatta a legutóbbi fordulót. Ráadásul Michael Oenning helyzetét nehezítette a rengeteg sérült, akikhez a meccs előtti napokban csatlakozott Berecz Zsombor is. Igaz, a Debrecen sincs élete formájában, de mégis a Loki számított esélyesnek, már csak a hazai pálya előnye miatt is. Ennek ellenére a Vasas lefocizta ellenfelét, tavalyi önmagát idézve szép támadásokat vezetett, és a második félidő elején már 3:0 volt az állás. A hajrában aztán kiállították Ádám Martint, így vérszemet kaptak a hazaiak, de csak szépíteniük sikerült.

Videóról teljesen más…

A gyenge szereplés miatt az elmúlt héten a Diósgyőr vezetősége menesztette Bódog Tamás vezetőedzőt, helyére a klub korábbi játékosát, Fernando Fernándezt nevezte ki. A csapat azonban rendkívül gyenge produkcióval rukkolt ki az Újpest ellen, a vereség után csak a magyarázkodás maradt az új edzőnek: „Eddig csak videóról láttam a csapatot, teljesen más élőben. Mentális problémáink voltak, ezért alakított ki sok helyzetet az Újpest. A meccs előtti napokban próbáltam felrázni a játékosokat, valamint gyakoroltunk olyan dolgokat, amit szerettem volna a pályán látni, de sajnos nem láttam…”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?