Bizakodnak a bélyiek

Bély. Az őszi idény befejezése után még reménytelennek tűnt a tőketerebesi területi bajnokság utolsó előtti helyén tanyázó bélyiek (Biel) helyzete.

Bély. Az őszi idény befejezése után még reménytelennek tűnt a tőketerebesi területi bajnokság utolsó előtti helyén tanyázó bélyiek (Biel) helyzete. A tavaszi idénynyitón elszenvedett vereség csak tetézte a zempléniek gondjait, utána viszont sorozatban három mérkőzésen elért győzelmükkel nagy lépéseket tettek a kiesés elkerüléséhez vezető rögös úton. Legutóbb Abaházi Bertalan, Kiss József és Salamon Pál góljával 3:2-re verték a szécskeresztúriakat (Zem-plínska Teplica). „Biztos első félidei vezetésünk (3:1) tudatában a fiúk fordulás után visszavettek a tempóból, ami kis híján megbosszulta magát. A vendégek a szünet után csakhamar szépítettek, kész szerencse, hogy egyenlítésre már nem futotta erejükből” – vélekedett legutóbbi fogcsikorgatva kiharcolt győzelmükről Czető Ferenc, a bélyi sportklub elnöke. Tavaszelőn elért eredményeik azt sugallják, komolyan gondolják a bennmaradás kiharcolását. Több bélyi labdarúgó is jó formába lendült „Az eddig lejátszott tavaszi találkozókon rendre kitűnő teljesítményt nyújtott az az Abaházi, Szűcs csatárkettős, illetve két középpályásunk, Salamon és Jánoska. Ők különösen a cékeiek elleni párharcon remekeltek. A többiek is dicséretet érdemelnek. Egyébként a jövő szempontjából biztató a csapat játékosállományának átlagéletkora, hiszen öten közülük még ifisták” – fogalmazott derűlátóan a tisztségviselő. Vasárnap Leleszen vendégszerepelnek Balogh István bélyi játékosedző tanítványai. „Nem adjuk olcsón a bőrünket. A legerősebb összeállításban lépünk pályára. Szeretnénk visszaszerezni azt a három pontot, amit a lelesziek ősszel nálunk zsákmányoltak” – hozta nyilvánosságra a vendégek szándékát Varga József, a bélyiek titkára. (pm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?