A stadionból kivezetett szurkolói nélkül ünnepelte a Slovan 15. kupagyőzelmét

A pozsonyi Slovan nyerte a labdarúgó Slovnaft Cupot (Szlovák Kupa), miután a nagyszombati döntőben 3:1-re legyőzte a rózsahegyi együttest.

A pozsonyi Slovan nyerte a labdarúgó Slovnaft Cupot (Szlovák Kupa), miután a nagyszombati döntőben 3:1-re legyőzte a rózsahegyi együttest. A győztes 50 ezer, a vesztes 20 ezer eurót kapott a szövetségtől.

Kezdettől fogva a favorizált égszínkékek diktálták az iramot, és az első félidő közepén, Moha átadása után az állítólag havi 60 ezer eurót kereső Andraz Sporar fejelt a hálóba. Pozsonyi góllal indult a második félidő: Holman Dávid pontos szöglete után a bolgár Bozsikov növelte az előnyt. Ezután elméláztak a Slovan-védők, ezt kihasználva szépítettek a rózsahegyiek. De nem sokáig maradt szoros az eredmény, mert a 72. percben Holman közelről a felső sarokba lőtt.

Ezután a Slovan-szurkolók különböző pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára, amelyekkel veszélyeztették a játékosok testi épségét. Patrik Hrčka játékvezető ezért félbeszakította a döntőt.

Róbert Vittek, a csapatkapitány, Boris Sekulič, valamint ifjabb Ivan Kmotrík klubalelnök próbálta jobb belátásra bírni a drukkereket. A sportvezető együtt is énekelt a szurkolókkal. De ez sem segített. Ezután a szervezők kérésére a kommandósok a gumibotok segítségével kiürítették a vendégszektort. A kényszerszünet után már nem sok minden történt. Így a Slovan-szurkolók nélkül zajlott a kupa átadása, és az ezt követő ünneplés. „Szomorú, hogy nem örülhettünk együtt a drukkereinkkel, de csak magukat okolhatják emiatt. Igaza volt a bírónak, hogy félbeszakította a meccset, mert a focisták testi épsége a legfontosabb” – nyilatkozta a Slovan vezetőedzője, Martin Ševela a Dajto televíziónak. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?