A marcelházaiak lehengerelték a feljutásra pályázó tardoskeddieket

Marcelháza |

<p>Pazar teljesítménnyel meglepően magabiztos győzelmet arattak a középmezőnyben tanyázó vendéglátók a bajnoki cím egyik esélyesének tartott tardoskeddiek ellen a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportja szombati összecsapásán.</p>

A kezdeti tapogatódzás után a 9. percben Peter Kačerjak lövését védte a hazaiak kapusa, majd Pivoda célzott pontatlanul. A félidő közepe táján előbb Peter Kačerjak, majd Vincze lövését védte Sapmaz Cuneyt, a marcelházaiak hálóőre. Az újabb gólszerzési lehetőséget Polgár puskázta el, az ellentámadásnál Zsidek bombája centiméterekkel süvített el a léc felett. A 27. percben Németh ívelése után a kapu előtt felbukkanó Purgel lyukat rúgott. A 29. percben Bátora Dániel cselezte be magát a tizenhatoson belülre, a hazai kapus azonban nagy bravúrral mentett. Nem sokkal később Bátora Borisz száguldott át a védőfalon, Sapmaz Cuneyt csak bodicsekkel tudta őt megállítani. A szabadrúgást Nagy végezte el, aki a kapu fölé emelte a labdát. A 43. percben Wilson Speck löketét a sérült Alakszát helyettesítő fiatal Pavol Kačerjak Purgel elé ütötte, a hazaiak magyarországi vendégjátékosa higgadtan a kapuba célzott (1:0). Két perccel később ugyan Németh fejese után a hálóban landolt a labda, a játékvezető azonban a vendégkapus lökése miatt érvénytelenítette a találatot.

A szünet utáni első említésre méltó esemény az 51. percben adódott, amikor Gumbér szabadrúgását a vendégkapus hatástalanította. Ezt követően negyed óra alatt megpecsételődött a tardoskeddiek sorsa. Az 57. percben Gumbér egy tetszetős támadást góllal fejezett be (2:0). Egy perccel később Kürthy bombája talált utat a kapuba (3:0). A 69. percben Gumbér növelte a vendéglátók előnyét (4:0), két perc elteltével Zsidek Géza állította be a végeredményt (5:0). Röviddel a befejezés előtt a csapatkapitány Csabai pontrúgása a bal kapufán csattant. A jól felkészített, megfelelően motivált hazaiak remek második félidőt produkálva késztették megadásra a görcsösen játszó bajnokjelöltet.

MARCELOVÁ–TVRDOŠOVCE 5:0 (1:0). Gólok: Gumbér (57., 69.), Purgel (43.), Kürthy (68.), Zsidek G. (71.). Sárga lap: Sapmaz Cuneyt, Svitel, ill. Csabai. Játékvezető: Meszáros, 300 néző.

MARCELOVÁ: Sapmaz Cuneyt–Zsidek G. (77. Vörös), Svitel (55. Horján D.), Kürthy, Janovics, Wilson Speck, Németh, Pivoda, Gumbér, Zajos, Purgel. TVRDOŠOVCE: Pavol Kačerjak–Mikláš, Csabai, Polgár (62. Birkus), Vincze (62. Ladics), Bátora Borisz, Peter Kačerjak (72. Farkas), Spevák, Nagy, Bátora Dániel, Lakatos. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?