ZENEZÓNA

Az Imagine még mindig kedvenc
John Lennon legendás Imagine-je ma is a legnépszerűbb dalok egyike. A felvételt a briteknél talán még a többi országnál is jobban kedvelik, a szám a Virgin Radio által felállított lista alapján minden idők legjobb dala lett.

Az Imagine még mindig kedvenc

John Lennon legendás Imagine-je ma is a legnépszerűbb dalok egyike. A felvételt a briteknél talán még a többi országnál is jobban kedvelik, a szám a Virgin Radio által felállított lista alapján minden idők legjobb dala lett. A hallgatói szavazatok figyelembe vételével összeállított sorrend különlegessége, hogy a másik két dobogós helyet is a The Beatles uralja: a Hey Jude és a Let it be szintén az angol közönség nagy kedvencei. A két slágert a U2 One-ja követi, az első tíz között van még Robbie Williams, Queen és Led Zeppelin dal is. (z, p)

Készül Kelly Clarkson új albuma

A 24 éves amerikai énekesnő, Kelly Clarkson egy ásványvízreklám felvételeinek szüneteiben is készülő lemezének demóanyagát elemezgeti, ami előreláthatólag 2007-ben első felében jelenik meg. A félkész számok nagyrészt soul és rock and roll alapúak, kicsit Prince-esek, kicsit Janis Joplinosak, és persze nagyon Kelly Clarksonosak – legalábbis azok szerint, akik már belehallgattak. Az énekesnő első lemeze, a Thankful dupla platina lett, majd a folytatás, a Breakaway már sokszoros platina, sőt, két Grammy-díjat is hozott neki. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?