ZENEZÓNA

Új The Beatles-lemez jelenik meg
Az albumon eredeti The Beatles-számok mixei szerepelnek majd.

Új The Beatles-lemez jelenik meg

Az albumon eredeti The Beatles-számok mixei szerepelnek majd. A novemberben megjelenő Love című lemez anyagát a legendás zenekar két élő tagja, Paul McCartney és Ringo Starr, valamint George Harrison és John Lennon özvegyei rendelték meg a kvartett egykori producerétől, Sir George Martintól, és fiától Gilestől. A producerpáros feladata az volt, hogy eredeti The Beatles felvételekből készítsenek olyan experimentális mixeket, amelyek a Las Vegas-i Cirque De Soleil társulat feldolgozásában készülő musical zenei anyagát képezik. A Mirage című darabot júniustól játssza a neves cirkuszi társulat, a musical zenéjét hamarosan lemezen is kiadják. „Eredetileg csak a színház számára készültek ezek a mixek, de később úgy döntöttünk, kiadjuk őket külön is. Amit az emberek hallani fognak, az egy teljesen újszerű dolog lesz, a lemez segítségével a teljes The Beatles-életművet átélhetik összesűrítve egy albumon” – árulta el Sir George Martin. (z, p)

Újabb vendégek Meat Loaf albumán

Meat Loaf újabb részleteket árult el hamarosan megjelenő Bat Out Of Hell Pt. 3 – The Monster Is Loose című lemezével kapcsolatban. A hírek szerint az anyagon a Mötley Crüe legendás basszusgitárosa, Nikki Sixx is közreműködik. Az énekes így nyilatkozott: „Nikki Sixx és a lemez producere, Desmond Child régi barátok. A közös munka Desmond ötlete volt, én pedig hatalmas Mötley Crüe-rajongó lévén azonnal rábólintottam. Ezenkívül Rob Zombie zenekarának gitárosa, John 5 is vendégeskedik az anyagon. Félelmetesen szól a hangszer a kezében, kissé meg is rémültem, amikor először a húrok közé csapott. Végül úgy döntöttem, ez a fajta gitárhangzás tovább színesítheti az anyagot, így az ő játéka is rögzítésre került” – mondta. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?