Szíves mindenféle szívszerelmeseknek

Öltöztessük díszbe a lakást is: apró ötletekkel meghitt hangulatot varázsolhatunk.
1. A vázába tegyünk mézeskalács csokrot. Vékony drótot hajlítgassunk meg, és apró mézeskalács szíveket szúrjunk a végére, esetleg lóhere formájút is, hogy a szerelemben is legyen szerencsénk.

Öltöztessük díszbe a lakást is: apró ötletekkel meghitt hangulatot varázsolhatunk.

1. A vázába tegyünk mézeskalács csokrot. Vékony drótot hajlítgassunk meg, és apró mézeskalács szíveket szúrjunk a végére, esetleg lóhere formájút is, hogy a szerelemben is legyen szerencsénk. Vagy vágjunk ki kartonpapírból két szívet, fessük be, szúrjuk drótra, és úgy tegyük a vázába. Mert két szív az egy pár.

2. A mécses fényesebben világít, ha szív alakú a tartója. Ha ilyenünk nincsen, akkor egy piros gyöngysorból formáljunk szívet, és abba tegyük a mécseseket. Csakis pirosakat!

3. Miért ne lehetne Valentin-napi koszorúnk? Mivel a szerelmet jelképezi, természetesen szív alakú. Bármiből készülhet: például apró lámpafüzért tekerhetünk a drótra, mely nemrég még a karácsonyfán világított...

4. A csillárra is akasztunk néhány szívet...

5. Elmaradhatatlan kellék a rózsa. A szép üvegtálban a szerelmünktől összegyűlt rózsa szirmait őrizzük, a friss szál rózsát éppen most kaptuk...

6. Ennek a fiúnak aranyból van a szíve! (Hányszor sóhajtottak fel így a leányzók...) Az öröm határtalan, ha az ajándék szívek aranyból vannak (de ha nem, az sem baj!)

7. A szív kulcsa. Vagy a kulcs szíve? Egyik sem. A kulcstartó a szív. Sokatmondó ajándék – fiúknak. (k)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?