Az első csók

Mindent eldönthet az első csók, ha a leányzó elsajátított már némi ismereteket csóktanból. Aki még csak az éppen aktuális hódolója első csókjára vár, figyeljen: a csók majdnem mindent elárul a fiúról.
Nedves csók
Érzéki de felületes a fiú. A hűség nem az erős oldala.

Mindent eldönthet az első csók, ha a leányzó elsajátított már némi ismereteket csóktanból. Aki még csak az éppen aktuális hódolója első csókjára vár, figyeljen: a csók majdnem mindent elárul a fiúról.

Nedves csók

Érzéki de felületes a fiú. A hűség nem az erős oldala. Amilyen gyorsan fellángol, ugyanolyan gyorsan ki is hűl a szenvedélye.

Homlokra lehelt csók

Partnered számára gyenge és védtelen vagy, imádja, ha megvédhet mindentől és mindenkitől. Boldog, ha kényeztethet. Ezt a típust meg kell becsülni. Megfontolt, becsületes, egy életen át számíthat rá az ember.

Cuppanós puszi az arcra

Józan realista. Nem az, akivel mindent elsöprő szenvedélyes órákat élhetsz át, de hűséges. Nem kell attól tartani, hogy félrelép. Azért is, mert – miután megtalálta a párját, a hódítást időpocsékolásnak tartja.

Mély, nyelves csók

Telhetetlen, uralkodni vágyó hím. A szerelemben önző. A partner érzelmei hidegen hagyják.

Játékos nyelves csók

Szenvedélyes, de felelősségtudó, következetes. Ha egy lány ilyen fiúval találkozik, boldog lehet. Ez a fiú nem kacsingat jobbra-balra, csak egy állandó kapcsolatban érzi jól magát.

Nyakra adott csók

A fiú félénk, gyengéd, érzékeny. Nagy tüzet nehezen lehet belőle kicsiholni...

Fülre adott csók

Elképesztően szenvedélyes. Sokat jelent számára a szex, de csak akkor, ha érzelmekkel párosul. Kedveskedéssel, becézgetéssel mindent elérsz nála és magadhoz láncolod. Hacsak... nem találkozik valakivel, akitől még több becézgetést, kedveskedést kap. (kop)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?