Szimfonik Live – negyedszer

ELŐZETESIdén is lesz Szimfonik Live!

ELŐZETES

Idén is lesz Szimfonik Live! Szeptember 6-án, a közmédia napján rendezett koncerten ezúttal kizárólag magyar nyelvű dalok csendülnek fel népszerű énekesek és az MR Szimfonikusok előadásában a Millenáris park szomszédságában.

A páros produkciókban az előadók egymás dalát mutatják be átdolgozott, szimfonikus köntösben, valamint a párok nyolc közös produkciót is előadnak, egy-egy régi magyar sláger átdolgozását. A zeneszámok a Petőfi rádióban debütálnak, ma hallhatjuk a harmadikat. A koncerten fellép Bocskor Bíborka (Magashegyi Underground), Marsalkó Dávid és Járai Márk (Halott Pénz), Pásztor Anna (Anna and the Barbies), a Mystery Gang, ByeAlex, Szabó Balázs (Szabó Balázs Bandája), Ligeti György (We Are Rockstars, Žagar), Odett, Deniz, Yorgos (The Balkan Fanatik), Papp Szabolcs (Supernem), Kéri András (Irie Maffia, Brains), Prieger Fanni (Anima Sound System), Kamau Makumi (Mary PopKids), Lovasi András (Kiscsillag), valamint Bérczesi Róbert.

Az MR Szimfonikusok közel ötventagú zenekarát Balogh Sándor vezényli. A kísérő együttesben Ábrahám Zsolt (Heaven Street Seven) gitározik, Gátos Bálint (Váczi Eszter Quartet) basszusgitározik, Benkő Dávid (Pannonia Allstars Ska Orchestra) billentyűs hangszereken játszik és Benedek Tamás (Neo) dobol.

A budapesti koncert előtt két héttel, augusztus 22-én a Kolozsvári Magyar Napokon is lesz Szimfonik Live. Négy népszerű együttes, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Heaven Street Seven, az Irie Maffia, valamint a Péterfy Bori & Love Band zenél az MR Szimfonikusokkal. A tervezett műsorban az elmúlt három Szimfonik Live-ban elhangzott dalok közül csendül fel néhány, kiegészülve olyan felvételekkel, amelyeket szimfonikus változatban még nem hallhatott a közönség. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?