Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya

Sweeney Toddnak (Johnny Depp) nem ez a neve. A vérengzéshez sem volt semmi kedve: egyszerű, boldog életet élt felesége és lánya társaságában, míg egy gonosz bíró (Alan Rickman) fel nem forgatott mindent.
Az ausztráliai rabságból már egy másik férfi tér vissza.

Sweeney Toddnak (Johnny Depp) nem ez a neve. A vérengzéshez sem volt semmi kedve: egyszerű, boldog életet élt felesége és lánya társaságában, míg egy gonosz bíró (Alan Rickman) fel nem forgatott mindent.

Az ausztráliai rabságból már egy másik férfi tér vissza. Megnyitja borbélyüzletét a Fleet Streeten, és csak a bosszú élteti: a családját akarja. Azt akarja, hogy lakoljon a bíró, és szenvedjen az egész világ, amely megengedte a vele történt igazságtalanságot. A vendégei nem a szokásos kijáraton távoznak: az emeleten lakik Todd új szövetségese, Mrs. Lovett (Helena Bonhem Carter), aki pástétomsütésből él: Todd áldozatai ettől kezdve az ő egyre finomabb ételeit ízesítik.

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street / Sweeney Todd. Amerikai film, 2007. Rendező: Tim Burton. Szereplők: Johnny Depp (Sweeney Todd), Helena Bonham Carter (Mrs. Lovett), Alan Rickman (Judge Turpin), Timothy Spall (Beadle Bamford), Sacha Baron Cohen (Signor Adolfo Pirelli), Jamie Campbell Bower (Anthony Hope), Jayne Wisener (Johanna). (port.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?