RÖVIDEN

Évzáró Deja vu-klubest
Pozsony. Holnap tartja évzáró estjét a Deja vu-klub a szokott helyen, a Hlava XXII. kávézóban. A vendég ezúttal a nagymegyeri Big Man Band lesz, amely lemezbemutatót tart. Kapunyitás 18 órakor. A szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Évzáró Deja vu-klubest

Pozsony. Holnap tartja évzáró estjét a Deja vu-klub a szokott helyen, a Hlava XXII. kávézóban. A vendég ezúttal a nagymegyeri Big Man Band lesz, amely lemezbemutatót tart. Kapunyitás 18 órakor. A szervezők mindenkit szeretettel várnak. (ú)

Az üvegvisszaváltó rekordja

A szlovákiai bemutató óta eltelt négy hónap alatt idehaza száz?ezren látták Jan és Zdeněk Svěrák „négykezesét”, Az üvegvisszaváltó című vígjátékot, amely az ember időskori önmegvalósításának vágyáról szól nosztalgikus hangvétellel. A film főhőse egy tanár, aki nyugdíjba vonulása után is szeretne teljes életet élni. Több próbálkozást követően egy élelmiszerbolt üvegvisszaváltójában köt ki. A főbb szerepeket Zdeněk Svěrák mellett Daniela Kolářová és Jiří Macháček alakítja. A százezres látogatottsággal ez lett a második legnézettebb cseh film Szlovákiában 1993 óta. Ezt a nézettségi rekordot egy korábbi mozijukkal maguk Svěrákék teljesítették túl: a nézettségi lista első helyén álló Oscar-díjas Koljára több mint 145 ezren váltottak jegyet Szlovákiában. (tb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?