Megfogyatkozott a Duran Duran

A nyolcvanas évek vezető együttese, a birminghami Duran Duran 2001-ben – tizenhat év után – a legerősebb felállásban tért vissza, amelyben ismertté vált (Simon Le Bon, Andy Taylor, John Taylor, Roger Taylor és Nick Rhodes), majd 2004 októberében új stúdiólemezt is kiadott Astronaut címmel.

A nyolcvanas évek vezető együttese, a birminghami Duran Duran 2001-ben – tizenhat év után – a legerősebb felállásban tért vissza, amelyben ismertté vált (Simon Le Bon, Andy Taylor, John Taylor, Roger Taylor és Nick Rhodes), majd 2004 októberében új stúdiólemezt is kiadott Astronaut címmel. Ez az öt zenész első közös munkája a ’84-es Arena című koncertalbum óta.

A nagy összeborulás idáig tartott, a napokban, az amerikai turné kellős közepén Andy Taylort menesztették társai. A zenészek hivatalos közleményben jelentették be a gitáros távozását, kibékíthetetlen ellentétre hivatkozva. „Az elmúlt öt év mindannyiunk számára tele volt emlékezetes pillanatokkal. Újra az eredeti felállásban léphettünk színpadra, és fantasztikus hangulatú koncerteket adtunk. Az utóbbi időben azonban egyre mélyülő szakadék alakult ki köztük és Andy között. Most értünk el arra a pontra, ahol a véleménykülönbségek miatt már nem tudunk együtt dolgozni. Természetesen szomorúak és csalódottak vagyunk, ugyanakkor nagy várakozással tekintünk a Duran Duran történetének újabb fejezete elé” – olvasható a közleményben. A zenekar egyelőre vendéggitárossal pótolja a menesztett tagot. (pj, d)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?