Mark Darcy filmes feltámasztása

London. Alakul az új Bridget Jones-film, és ami a rajongó-kat biztosan megörvendezteti: Mark Darcy is benne van.Sok év kihagyás után Helen Fielding 2013-ban jelentette meg a zakkant szingli történetének folytatását, a regény tavaly Bolondulásig címmel jelent meg magyarul.

London. Alakul az új Bridget Jones-film, és ami a rajongó-kat biztosan megörvendezteti: Mark Darcy is benne van.

Sok év kihagyás után Helen Fielding 2013-ban jelentette meg a zakkant szingli történetének folytatását, a regény tavaly Bolondulásig címmel jelent meg magyarul. A legnagyobb sokk akkor érte az olvasókat, amikor kiderült, hogy Fielding a történetben elhaláloztatta mindenki kedvenc Darcyját, emiatt pedig Bridget özvegyként tengeti életét, és nevelgeti két gyerekét.

Idő kérdése volt csupán, hogy mikor készül el a filmes széria folytatása. Az előzetes hírek alapján biztosnak látszik, hogy ismét Renee Zellweger játssza Bridgetet, és a jelek szerint A Grace klinika című kórházsorozatban megismert Patrick Dempseyre is fontos szerep vár. A napokban éppen Dempsey osztott meg az Instagramon egy fotót arról, hogy milyen szuper a közös munka Zellwegerrel és Colin Firth-szel. A kérdés ezek után csak az, hogyan kerül a képbe Colin Firth, akinek a karaktere a regény szerint halott? Nos, a válasz egyszerű. A film ugyanis nem a regényt adaptálja, hanem főként Fielding újságcikkein alapul. Bridget Jones karaktere az Independent hasábjain bukkant fel először, története 1996-ban jelent meg könyv alakban. Ez volt a Bridget Jones naplója, amely hamar nemzetközi bestseller lett. Három év múlva követte a Mindjárt megőrülök! Ezt követően Bridget sztorija rövid ideig még folytatódott az Independentben; Fielding akkori történetvezetése szerint Jones kisasszony egy fiúgyermeknek adott életet, akinek Daniel Cleaver volt az apja, ám Mark Darcy hajlandónak mutatkozott örökbe fogadni a bébit. A film meg nem erősített hírek szerint ezen a cikksorozaton alapul, a címe pedig Bridget Jones’s Baby lesz. Az elég biztosnak látszik, hogy a csapodár Daniel Cleavert játszó Hugh Grant nem szerepel a filmben, Colin Firth viszont visszatér Darcyként, Patrick Dempsey felbukkanásával pedig a rajongók egy izgalmas szerelmi háromszöget vizionálnak. A forgatás hamarosan kezdődik Nagy-Britanniában. (könyvesblog)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?