Lemez a bolhapiacról

Huszonöt éves a Quimby. A zenekar rajongótábora nem panaszkodhat: lesznek nagykoncertek, új stúdióalbum, amelynek előhírnöke már ismert, és egy átdolgozáslemez is kapható már, amelyen az együttes dalait más zenészek öntötték új formába.„Hát üvöltsön, akinek tetszik a zaj!

Huszonöt éves a Quimby. A zenekar rajongótábora nem panaszkodhat: lesznek nagykoncertek, új stúdióalbum, amelynek előhírnöke már ismert, és egy átdolgozáslemez is kapható már, amelyen az együttes dalait más zenészek öntötték új formába.

„Hát üvöltsön, akinek tetszik a zaj! Aki a bársonyszékbe új majmot akar. Hát fel a kezekkel, aki nem akar félni! Segget nyalni, kussban remélni” – énekli Kiss Tibor az album beharangozójában, a Forradalom című dalban. A frontember sámáni transzállapotú pszichedelikus bluespunkként jellemezte a számot.

A Quimby készülő nagylemeze a bolhapiacot járja körbe. „A bolhapiacon sok minden fellelhető: a bóvli, a fogyasztói társadalom szemete, de a legnagyobb kincsek is felbukkanhatnak. Találkozhatsz külföldi turistákkal, főnökökkel, a főnöknek lehet egy fura gyereke, akiből később terrorista lesz. Nagyon sok irányba el lehet mászkálni” – mondta Kiss. „Az a világ, amelyben élünk, hatással van ránk, ezért óhatatlanul jelen lesznek társadalmi témák is, talán még erősebben, mint az eddigi albumainkon” – tette hozzá.

A zenekar június 11-én a Budapest Parkban, november 26-án a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet, s a nagyobb magyarországi fesztiválok többségén is ott lesznek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?