Keep It Cool fesztivál

Zselíz. Az idei, immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Keep It Cool fesztiválnak a magyarországi Másfél zenekar és a pozsonyi Noise Cut lesz a sztárvendége.
A zselízi szervezők ezúttal az európai uniós csatlakozás jegyében rendezik az akciót, és továbbra is tudatosan kerülik a pop-rock fősodort.

Zselíz. Az idei, immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Keep It Cool fesztiválnak a magyarországi Másfél zenekar és a pozsonyi Noise Cut lesz a sztárvendége.

A zselízi szervezők ezúttal az európai uniós csatlakozás jegyében rendezik az akciót, és továbbra is tudatosan kerülik a pop-rock fősodort. Ehelyett egyedi hangulatot nyújtó alternatív fesztivált akarnak tető alá hozni, igényes zenével és kísérőprogramokkal.

„Sajnos a színvonal emelkedésével a nézők száma arányosan csökken. A tavalyi év legnagyobb sikere az volt, hogy nem csak a fiatalok jöttek el, hanem sikerült kicsalogatnunk a nagy generációt is. Idén először nyitunk a régión kívülre, először hívunk nagy nevet, éppen ezért bizakodunk, és reméljük, hogy minél több látogatót vonz majd fesztiválunk programja” – tudtuk meg Adamcsek Csabától, a Blue Art polgári társulás vezetőjétől.

A rendezvény első két évfolyama bemutatkozási lehetőséget nyújtott a zselízi régióban működő zenekaroknak. Idén is fellép egy helyi együttes, a Between t. and expression, és idén is a zselízi mozi ad otthont a rendezvénynek. A program április 24-én este 7 órakor kezdődik, a koncertek mellett festménykiállítást szerveznek Polák Csilla, Ürge Ágnes és Hován Roland műveiből. Éjféltől After Party várja az érdeklődőket az Ozy Pubban, ahol élőben fellép DJ Ivek. Bővebb információ a www. keepitcool.sz.sk internetes honlapon található. (juk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?