Kanye West egyőzte Fiftyt

Ahogy várható volt, Kanye West könnyedén legyőzte riválisát, 50 Centet az Egyesült Államokban – legalábbis az első két nap eladási adatai alapján, amelyek általában hűen tükrözik az erőviszonyokat.

Ahogy várható volt, Kanye West könnyedén legyőzte riválisát, 50 Centet az Egyesült Államokban – legalábbis az első két nap eladási adatai alapján, amelyek általában hűen tükrözik az erőviszonyokat. Kanye Graduation című albuma eddig 437 ezer példányban kelt el, míg Fifty korongjából, a Curtisből 310 ezret értékesítettek. A becslések alapján a hét végéig Kanye eladott példányszáma akár a 700 ezret is elérheti, ugyanakkor 50 Cent csak az 550 ezer eladott darabot tudja megközelíteni. 50 Cent azt mondta: ha a lemezeladások alapján alulmarad riválisával szemben, visszavonul. A nyilvános sárdobálás eddig sosem látott magaslatokba emelte a két sztárt, a csata a Rolling Stone címlapján érte el a csúcspontját. Az amazon.com előrendeléseiben Kanye 5:1 arányban verte ellenfelét, a fogadóirodák is az ő győzelmét jósolták 2:1 eséllyel, és még az internetezők is rá tippeltek. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?