Hétvégi programok

Szombaton reggel 7 órától közvetítünk. A Hétről hétre c.

Szombaton reggel 7 órától közvetítünk. A Hétről hétre c. publicisztikai magazinban szó lesz a környezetvédelmet érintő kérdésekről, a külföldi befektetésekről, arról, hogy az uniós csatlakozás után mi várható Szlovákia atomenergetikai programjának külföldi megítélésében, és hogy hazánk 1 milliárd koronára pályázhat az Európai Unió szociális alapjából. A szerkesztő Kamocsai Imre. 11.30-tól Miklós László környezetvédelmi miniszter lesz a Délidő vendége, a hírek után Nótacsokor. A Tékában 13 órakor a Posonium Irodalmi és Művészeti Díjak átadási ünnepségén elhangzottakat forgatjuk le. 13.30-kor Keresd a nőt! Ezúttal Mary Zsuzsi vall pályájáról és magánéletéről. Slágerhullám 14.05-kor. 15 órakor A kultúra világában bemutatjuk a Pozsonyi Kamarazenekart, majd a Prágai Tavasz műsoráról hallhatnak élménybeszámolót, szólunk a július 4-én megrendezésre kerülő Gombaszögi Országos Kulturális Ünnepélyről. Ezután népzene szól 16 óráig. 16.05-től Köszöntő, majd a hírösszefoglalóval ér véget adásunk, 18 órakor.

Vasárnap is reggel 7 órakor indul adásunk: sportösszefoglaló, belpolitikai tükör és a BBC gazdasági híradója, majd 8.05-től A hét Londonban. 9.05-kor a katolikus egyházi műsorban Jézus követéséről elmélkedik Horváth Károly ipolyviski plébános. A katolikus egyház szerepe a közép-európai rendszerváltozásban és az európai integrációban címmel tartottak májusban tudományos konferenciát a római Magyar Akadémián. Ennek kapcsán kérdezzük az egyik előadót, Haľko József pozsonyi lelkiatyát. 9.40-kor Beethoven Fidelio c. operáját ismertetjük. 10.10-től Gyerekzsúr. Ezt követi az Ifjúsági műsor, melynek témája az idei Jókai Napok. Megszólalnak a fesztivál vendégei, zsűrije, valamint a győztesek. Napjainkról szól a jegyzet 12.10-kor. Térerő 13 órakor. A 14.05-kor kezdődő Kaleidoszkóp tartalmából: Nagymegyeren emléktáblát állítanak a holokauszt áldozatainak emlékére; július 10-én kezdődik a Corvus Csillagászati Egyesület nyári gyermektábora; képzeletbeli utazást tehetnek a romániai Szatmárnémetibe. 15 órakor Glóbusz, melyben Chilébe kalauzoljuk hallgatóinkat. A 15.30-kor kezdődő néprajzi összeállításban Unti Mária egyetemi tanár a földrajzi nevek kutatásáról beszél. Köszöntő 16.05-től, Napzárta 17.30-kor. (-tek)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?