Hétvégi programok

Szombaton 7 órától a Hétről hétre című zenés publicisztikai magazinban Csáky Pál miniszterelnök-helyettessel a referendumkampányról beszélgetünk, az EU-t bemutató sorozatban pedig a spanyol mezőgazdasági tapasztalatokról szólunk.

Szombaton 7 órától a Hétről hétre című zenés publicisztikai magazinban Csáky Pál miniszterelnök-helyettessel a referendumkampányról beszélgetünk, az EU-t bemutató sorozatban pedig a spanyol mezőgazdasági tapasztalatokról szólunk. Tudósítunk a Komáromi Napokról és a Tompa Mihály Vers- és Prózamondó Verseny eredményeiről. A déli hírek után Nótacsokor szól. A 13 órakor kezdődő Téka című irodalmi műsor ezúttal Garamkövesden készült a Gyurcsó István Emléknapon. Ezután a Keresd a nőt! című női magazinunkban betekintést nyerhetnek az Új Nő 2003-as szépségversenyének kulisszatitkaiba. 15 órától Glóbusz című utazási magazinunkat hallgathatják, amelyben bemutatjuk Korfu szigetét, előzetest adunk egy nyári nagy-britanniai fesztiválról, és folytatjuk az elmúlt évszázadok nagy utazóit bemutató sorozatot, ezúttal Jelky András kalandos utazásairól lesz szó. Fél négytől népi muzsika szól, a 16 órai hírek után Köszöntő. 17.30-tól a Napzártában összefoglaljuk a nap eseményeit.

Vasárnap hírekkel és sportösszefoglalóval indul a Pátria rádió műsora 7 órakor. A 8 órai ötperces híradás után Lacza Tihamér műsora, a Kaleidoszkóp jelentkezik. A tartalomból: Bemutatjuk Végh Dezső tanárt, aki nyugdíjba vonulása után kezdett el fafaragással foglalkozni. Drapák Károly muzslai polgármestertől megtudjuk, hogy az alapiskola tanulói is szavazni fognak Szlovákia uniós csatlakozásáról, végül Kátai Zoltán énekmondó beszél életéről és a versekről. 9 órakor a Világosság református félórájában Orémus Zoltán kassai lelkipásztor elmélkedik. 9.30-tól a Zenei galériában Paul Robesonra és Ella Fitzgeraldra emlékezünk. A 10 órai hírek után Randevú Puha Józseffel. Gyermek- és ifjúsági műsorunk ezúttal Rimaszombatban, a Tompa Mihály Vers- és Prózamondó Versenyen készült. Az adásban beszélgetést hallhatnak a győztesekkel és néhány kiemelkedő produkció is elhangzik. 15 órától A kultúra világában ellátogatunk Janiga József festőművész otthonába, és szólunk a Dán Királyság szlovákiai nagykövetségének védnöksége alatt, a Pozsonyi Városi Galériában rendezett nemzetközi képzőművészeti kiállításról, amelyen két magyar alkotó is bemutatkozott. Fél négytől néprajzi műsorunkban Balony község zenei hagyományait mutatjuk be. (B. E.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?