Hétvégi programok

Szombat reggel 7 órakor hírekkel kezdjük közvetítésünket. 7.15-től Slágerhullám, ezt követi 8 órakor a Térerő. Publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre kezdési időpontja 9 óra. A Délidő 11 órakor kezdődik. Témája az euró bevezetése Szlovákiában, a stúdió vendége pedig Kelecsényi Ernő, az OTP Slovakia vezérigazgatója.

Szombat reggel 7 órakor hírekkel kezdjük közvetítésünket. 7.15-től Slágerhullám, ezt követi 8 órakor a Térerő. Publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre kezdési időpontja 9 óra. A Délidő 11 órakor kezdődik. Témája az euró bevezetése Szlovákiában, a stúdió vendége pedig Kelecsényi Ernő, az OTP Slovakia vezérigazgatója. 12.30-kor a Tékában megemlékezünk Erdélyi Jánosról, megtudhatjuk, mit tervez a Szlovákiai Magyar Írók Társaságának vezetősége ebben az évben, és beszélgetés hangzik el a nemrégen Pozsonyban járt Vámos Miklós íróval. 13 órától szól a Zenés köszöntő.

Vasárnap is reggel 7 órakor indul adásunk. 7.10-től katolikus kiadással jelentkezik a Világosság. A napi evangéliumot követően Koller Gyula pápai prelátus elmélkedik. Ezt követően annak apropóján beszélgetünk Koller Gyula atyával, hogy legutóbb neki is odaítélték a Fraknói Vilmos-díjat, amely azoknak adományozható, akiknek a munkássága kiemelkedő a teológia, a filozófia vagy az egyháztörténelem területén, illetve akik tevékenységükkel előmozdították a magyar vallási élet megújulását és a teológia oktatásának fejlődését. 8.30-tól Lacza Tihamér műso?rá?ban, a Kaleidoszkópban megismerkedhetnek a Somorján élő, 82 éves Miklós Pali bácsival, aki évtizedeken át körzeti villanyszerelőként dolgozott. 10 órakor jelentkezik ifjúsági műsorunk Csenger Ferenc szerkesztésében. A Randevúban lesz mese, randevúretro és sztárhírek. 12.30-tól a Tudomány világában Nagy Zoltánt, a Felvidéki fürdőlexikon szerzőjét a kiadványról kérdezzük, majd a filmtörténet egyik jelentős, de mára már elfeledett alakját, a 70 éve elhunyt Georges Melier-t mutatja be Ozogány Ernő, Simon Attila történész pedig arról beszél, hogy milyen kutatások folynak a Fórum Kisebbségkutató Intézetben a Prágai Tavaszként ismert és 40 évvel ezelőtt történt csehszlovákiai események magyar vonatkozásairól. (MoL)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?