Hétvégi programok

Szombat: 12.15-kor a Délidő vendége Pavol Paška, a Szlovák Köztársaság Nemzeti Tanácsának elnöke lesz.

Szombat: 12.15-kor a Délidő vendége Pavol Paška, a Szlovák Köztársaság Nemzeti Tanácsának elnöke lesz. A beszélgetésben szót ejtenek majd a szlovák–magyar megbékélési nyilatkozat-tervezet elfogadásának esélyeiről, a Be?neš-dekrétumok érinthetetlenségét tartalmazó parlamenti nyilatkozatról, a szlovák–magyar párbeszéd lehetőségeiről és természetesen további aktuális politikai kérdésekről. 13 órakor zenés publicisztikai magazinunk, a Hétről hétről jelentkezik. 15 órától Népek zenéje c. összeállításunkban Potta Géza és zenekara Születtem, mint prímás c. CD-jéről hangzik el válogatás. Fél négytől a Tudomány világában Lacza Tihamér Dr. Oláh Katalin csillagásszal beszélget, majd Dr. Tóth Árpádot kérdezi a pozsonyi polgárság életéről 1783 és 1848 között. A 16 órai hírek után Köszöntő, utána hírösszefoglaló. 18 órakor a Térerő jelentkezik, amely ezúttal a bukaresti szerkesztőség gondozásában készült. 19 órától műsorzárásig Slágerhullám.

Vasárnap: 12.15-től Nótacsokor, 13 órától Randevú, melyben beszélgetés hangzik el a magyarországi Wendigo rock-zenekarral, amelynek szlovákiai magyar dobosa van Varjú Attila személyében. 15 órától a Kaleidoszkópban ellátogatunk egy érsekújvári nyomdába, ahol Kanász Mónikával, Téglás Péterrel, Botos Csaba Józseffel és az igazgatóval, Berta Andrással készült beszélgetés, továbbá interjút hallhatnak Brányik Sándor volt futballistával. 18 órától a Tékában a napokban elhunyt Dénes György költőre emlékezünk. Fél hétkor jelentkezik az „Aki tudja, írja meg!” című komolyzenei fejtörőnk. 19 órától a Világosság katolikus kiadásában Szalay László királyhelmeci esperes-plébános prédikál. 19.40-től a Vatikáni Rádió magyar nyelvű híradóját közvetítjük. (SL)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?