HETI7

A Scissor Sisters második nagylemeze, a szeptember 18-án kiadott Ta-Dah Nagy-Britanniában már kétszeres platina, eddig több mint 600 ezret adtak el belőle – a megjelenés hetében 288 167 példányban fogyott a szigetországban.

A Scissor Sisters második nagylemeze, a szeptember 18-án kiadott Ta-Dah Nagy-Britanniában már kétszeres platina, eddig több mint 600 ezret adtak el belőle – a megjelenés hetében 288 167 példányban fogyott a szigetországban.

Az egykori TNT-s Dobrády Ákos első szólóalbuma Fekete gyémánt címmel a tervek szerint november 13-án kerül a boltokba.

A már nem élő hírességek közül az elmúlt tizenkét hónap során a Nirvana ’94-ben elhunyt énekese, Kurt Cobain hozta a legtöbb bevételt örököseinek, 50 millió dollárt.

A The Smashing Pumpkins készülő visszatérő lemezének fő producere Roy Thomas Baker – a Pantera és a Soundgarden albumainak közreműködőjeként hírnevet szerző Terry Date is erősíti az alkotói gárdát.

Elkészült a U2 és a Green Day közös, The Saints Are Coming című átdolgozásdalának klipje, napokon belül műsorra tűzik a zenei tévécsatornák.

A Crystal új lemeze, a Világok hangjai a magyar eladási lista 17. helyén debütált – az anyag 3D grafikájú borítóval jelent meg.

Az 1996 szeptemberében meggyilkolt 2Pac számtalan kiadatlan felvételt, dalvázlatot hagyott maga után, így novemberben már a nyolcadik posztumusz albuma lát napvilágot. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?