HETI7

Novemberben Jay Kay zenekara, a Jamiroquai összegzi a pályafutását – a High Times: Singles 1992–2006 című albumon tizenhét klasszikus dal mellett két új felvétel is helyet kap: a Runaway és a Radio, a High Times: Videos 1992–2006 című DVD-n pedig huszonnégy klip lesz látható.

Novemberben Jay Kay zenekara, a Jamiroquai összegzi a pályafutását – a High Times: Singles 1992–2006 című albumon tizenhét klasszikus dal mellett két új felvétel is helyet kap: a Runaway és a Radio, a High Times: Videos 1992–2006 című DVD-n pedig huszonnégy klip lesz látható.

Legendás előadók uralják a magyar lemezeladási lista élmezőnyét: az összesítést Presser Gábor albuma, a Tizenkettő vezeti, megelőzve az Omega korongját, az Égi jel címűt, a bronzérmes pozíciót Charlie foglalja el Másképp ugyanúgy című lemezével.

Beyoncé második B’Day szólóalbumáról másodikként az USA-ban a Ring The Alarm című dal jelent meg, Európában pedig az Irreplaceable, Nagy-Britanniában maxi CD-n hétfőn került a boltokba.

Shakira világkörüli turnén mutatja be az utóbbi két, spanyol és angol nyelvű lemezeit – a koncertsorozat Budapestet is érinti, a kolumbiai énekesnő március 5-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

A The Killers frontembere, Brandon Flowers kikelt a Green Day ellen – a punkzenekart anti amerikanizmussal vádolja, amiért a tavaly ősszel megjelent Bullet In A Bible című DVD-t Angliában rögzítette, szerinte rossz fényt vet az amerikaiakra, hogy egy sereg brit kölyök ordítja: I Don’t Want To Be An American Idiot.

Az Atlanti-óceán mindkét partján hatalmas siker a Snow Patrol negyedik stúdióalbuma – Nagy-Britanniában harmadikként november 13-án a Martha Wainwright közreműködésével készült Set The Fire To The Third Bar című dalt másolják ki róla kislemezre.

Whitney Houston felkérte Premiert – aki legutóbb Christina Aguilera új albumán segédkezett –, hogy legyen készülő, visszatérő lemezének producere, és ő elvállalta, elmondása szerint tudása legjavát fogja adni a munkához. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?