Farrellnek pszichiáter kell

Ha valaki jajveszékelést hall az Oliver Stone rendezte Alexander the Great marokkói forgatásán, Colin Farrell mája az: a makedón uralkodót játszó ír dúvad egyetlen éjszaka alatt 45 sört gurít le. Forgatási segítője, Addoul Cherkoui szerint Farrell teljesen be van kattanva, és pszichiátriai kezelésre van szüksége.

Ha valaki jajveszékelést hall az Oliver Stone rendezte Alexander the Great marokkói forgatásán, Colin Farrell mája az: a makedón uralkodót játszó ír dúvad egyetlen éjszaka alatt 45 sört gurít le. Forgatási segítője, Addoul Cherkoui szerint Farrell teljesen be van kattanva, és pszichiátriai kezelésre van szüksége.

„Colin viselkedése gyakran megbotránkoztató és tiszteletlen. Nagyon sok embert kihozott a sodrából. Egyértelműen elvesztette a lelki egyensúlyát, és pszichiáterhez kellene fordulnia a viselkedési és az alkoholproblémáival” – mondja Cherkhoui a 27 éves Farrellről, akiről eddig is tudni lehetett, hogy sportot űz az önpusztításból és a meghökkentésből, az azonban talán mégsem volt világos, hogy ennyire súlyos a helyzet.

Pedig a brit Channel 4-nak nyilatkozó Cherkhoui szerint az, bár a Fülke színésze egyelőre jól bírja a strapát. Cherkhoui egyik éjszakájukról azt meséli: „Este hatkor kezdtünk mulatni, hajnali háromkor mentünk vissza, de addigra Colin annyira kiütötte magát, hogy elnyúlt a Land Rover hátsó ülésén és ott aludt. Ez már a sokadik ilyen alkalom volt. Aznap éjjel 45 sört ivott, mint egy gép, úgy hajtotta le egyiket a másik után, másnap mégis végigcsinálta a hajnali öttől kezdődő hosszú forgatást, sőt este a szállodában azt mondta, hogy jól van, és hogy kezdhetjük az egészet elölről. Teljesen őrült volt – de Colin ilyen. Még négy-öt hasonló éjszakánk volt, de csodálatos módon utána minden reggel megjelent a forgatáson. Egyszerűen nem tudom, hogy csinálja.”

Cherkhoui megerősítette azt a pletykát is, hogy az Alexander the Greatben szintén szereplő Angelina Jolie kiakadt Farrellen: egyes hírek szerint rövid ideig ugyan kavartak, ám Angelina gyerekesnek és idegesítőnek találta kollégája viselkedését, ezért gyorsan leépítette. Farrell azonban nem nagyon akart ebbe beletörődni, éjnek idején dörömbölt Jolie ajtaján, aki bedühödött, és arra kérte a film producereit, hogy költöztessék másik szállodába. (cm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?