Életrajzi filmet forgatnak Elton Johnról

MTI-HÍRSzületésétől a kilencvenes évekig dolgozza fel Elton John életét a Rocketman című film, amelynek forgatókönyvén Lee Hall dolgozik. A brit rocksztárt Tom Hardy alakítja majd, a többi szereplő neve még nem ismert.

MTI-HÍR

Születésétől a kilencvenes évekig dolgozza fel Elton John életét a Rocketman című film, amelynek forgatókönyvén Lee Hall dolgozik. A brit rocksztárt Tom Hardy alakítja majd, a többi szereplő neve még nem ismert. A film egyik producere maga Elton John lesz.

A sztár már évekkel ezelőtt elismerte, hogy fiatal korában hosszú éveken át kábítószerfüggő volt, és a kemény drogok „szörnyeteggé” változtatták őt. Az elvonókúrára a kilencvenes években szánta rá magát, azt követően új lendületet vett pályafutása, és béranyától két gyermeke született, akiket élettársával, David Furnishsel nevel.

A forgatókönyvíró egy rádióinterjúban elmesélte, hogy az énekes teljes betekintést biztosított neki életébe a munka során. A házában is vendégül látta, és megmutatta neki a páncélszekrényben őrzött személyes naplóit, amelyeket el is olvashatott. „Ugyanakkor a forgatókönyvhöz egyszer sem fűzött kommentárt és egyáltalán nem avatkozott bele” – állítja Lee Hall, aki a 2000-ben bemutatott Billy Elliot című filmből készült musical kapcsán ismerkedett meg a rocksztárral. A londoni West Enden kilencedik éve futó darab zenéjét Elton John szerezte, a történetet pedig Hall alkalmazta színpadra.

Hall a rádióinterjúban arról is beszélt, hogy egyre erősebben érzi az Elton John és a munkáscsaládból származó, balettkarrierről álmodó fiú, Billy Elliot története közötti párhuzamot. „Minél többet beszélgettem Eltonnal, annál világosabb volt, hogy ő Billy Elliot. Úgy 13 éves korától járt a zeneakadémiára, ahol klasszikus zongoraművésznek tanult, aztán felfedezte Elvis Presleyt, a többi pedig már történelem” – mondta Hall.

Az életrajzi filmet 2014 végén kezdik forgatni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?