A Pátria rádió kínálata

Május elsején reggel 7 órakor hírekkel indul adásunk, ismertetjük a legfrissebb sporteredményeket és fellapozzuk az évfordulónaptárt. A nyolc órai hírek után a Pozsonyi Helyőrség Fúvószenekara játszik, 8.30-tól pedig verseket, elbeszéléseket közvetítünk.

Május elsején reggel 7 órakor hírekkel indul adásunk, ismertetjük a legfrissebb sporteredményeket és fellapozzuk az évfordulónaptárt. A nyolc órai hírek után a Pozsonyi Helyőrség Fúvószenekara játszik, 8.30-tól pedig verseket, elbeszéléseket közvetítünk. Többek között elhangzik Kovács Magda egy novellája és Kosztolányi Dezső írása egy 1912-es munkástüntetésről. 9 órától részletek hangzanak el Franz Schubert, Carl Zeller, Lehár Ferenc és Kálmán Imre operettjeiből. 9.20-tól megismételjük a Kaland az élet 2002. decemberi adását, melyben Dr. Balla Éva ügyvédet mutatjuk be. 10.00-kor híreket mondunk öt percben, majd filmslágerek szólnak egyebek mellett a Meseautó, a Jedi visszatér, a Robin Hood és az Aladin c. filmekből. 10.30-tól kerekasztal beszélgetés lesz a szlovákiai szociális helyzetről. A stúdió vendégei Lovász Attila és Tuba Lajos publicisták, valamint Gyurgyík László szociológus. 11.30-kor kapcsoljuk az Izsai Lovasnapokat, ahonnan beszámolunk az ott zajló eseményekről. A déli hírek után a nótakedvelőknek közvetítünk. 13 órakor megismételjük a Téka irodalmi magazint, melyben a Garamkövesden rendezett Gyurcsó István Emléknapokról számolunk be. 13.30-tól Smetana, Brahms, Dvořák és Strauss szerzeményeiből válogatunk. 14 órakor híreket mondunk öt percben, majd hallgatóink kívánságait teljesítjük. A 15.00 órai hírek után kezdődik a Pulzus Polák Lászlóval. 17 órakor híreket mondunk, majd a játékos kedvű hallgatóink hívásit várjuk 17.30-ig. Május elsejei műsorunk a Napzártával ér véget 18 órakor. (ML)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?