Vnuk bíró show-műsora

Losonc. Bravúros győzelmet (3:1) arattak a losonciak az utcahosszal vezető eperjesiek ellen. Ez volt a Tatran idei első veresége, 26 bajnokit követően kapott ki a Pivarník-legénység.
A küzdelmes mérkőzés érdekessége, hogy a nyitrai Vladimír Vnuk három hazai és három vendégjátékost állított ki.

Losonc. Bravúros győzelmet (3:1) arattak a losonciak az utcahosszal vezető eperjesiek ellen. Ez volt a Tatran idei első veresége, 26 bajnokit követően kapott ki a Pivarník-legénység.

A küzdelmes mérkőzés érdekessége, hogy a nyitrai Vladimír Vnuk három hazai és három vendégjátékost állított ki. A losonciak szerint egyáltalán nem gyilkolták egymást a futballisták, csak a játékvezető fogott ki rendkívül gyenge napot.

„Nem ijedtünk meg a favorittól, s már a meccs elején Szegedi parádés emelésével vezetést szereztünk. Šafranko hatalmas bombagóljával hamar kiegyenlített a Tatran, de szerencsére játékosainkat ez sem zavarta meg. A félidő hajrában tetszetős akció végén az eperjesiektől kölcsönvett Iskra lőtt a hálóba” – mondta lapunknak Krista Norbert, a LAFC vezetőségi tagja.

A sportvezető elárulta, hogy eléggé feszült volt a légkör a találkozó során, főleg azután, hogy a szünetre levonuló Roman Pivarník edző durva hangnemben ócsárolta a nógrádiakat. Csak a rendezőknek köszönhető, hogy nem került sor tetlegességre.

„Szerencsére, futballistáink a pályán álltak bosszút a nagy mellénnyel pályára lépő eperjesieken, s Chalupka fejesgólja eldöntötte három pont sorsát. Ezután Vnuk bíró show-műsora következett, reklamálásokért és lökdösődésekért egymás után mutatta fel a piros lapokat. Még jó, hogy véget ért az összecsapás, mert a hajrában már azt sem tudta nyitrai bíró, hogy fiú-e vagy lány” – hangsúlyozta Krista Norbert.

Értesüléseink szerint Czető István mérkőzésellenőrnek is komoly kifogásai voltak Vnuk ténykedésével kapcsolatosan. Úgy hírlik, a bírók és az ellenőrök a videó előtt közel másfél órán át elemezték a történteket... (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?