VÉLEMÉNYEK

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Örülök, hogy a találkozó a mi győzelmünkkel ért véget, bár bevallom, ezt nagy részben a szerencsének is köszönhetjük. A nézők színvonalas mérkőzést láthattak, mindkét gárdának esélye volt a nyerésre. A tavasz két legjobb csapata találkozott, és ezt látni is lehetett.

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Örülök, hogy a találkozó a mi győzelmünkkel ért véget, bár bevallom, ezt nagy részben a szerencsének is köszönhetjük. A nézők színvonalas mérkőzést láthattak, mindkét gárdának esélye volt a nyerésre. A tavasz két legjobb csapata találkozott, és ezt látni is lehetett. Az döntött a javunkra, hogy védenceim végig elszántan küzdöttek, s ennek meg is lett az eredménye.”

MILAN LEŠICKÝ (Žilina): „Sem az eredménnyel, sem a mutatott játékkal nem vagyok elégedett. Néhány futballistánk nem vették komolyan a találkozót, s nem tettek meg mindent a győzelemért. Csapatom csak képességei nyolcvan százalékát mutatta, így pont nélkül zártuk a fontos összecsapást. ”

PECZE KÁROLY (Inter): „A kassaiak újra bebizonyították, hogy idegenben jobban futballoznak, mint hazai környezetben. Számunkra talán ez volt a tavasz legfontosabb mérkőzése. Az eredménnyel elégedettek lehetünk, az első félidőben főleg a taktika dominált, de Lembakoali beállítása után támadásaink egyszerűbbek, célratörőbbek lettek, és a helyzetek sem maradtak el. Akár több gólt is szerezhettünk volna.”

BOHUMIL ANDREJKO (FC Košice): „Tisztában voltunk az Inter képességeivel, ezért az első félidőben elsősorban a védekezésre összpontosítottunk. A második játékrészben többet szerettünk volna támadni, de játékososaim döntő hibákat vétettek, melyekből gólokat kaptunk. A meccs végén beszorítottuk ellenfelünket, és ha csatáraink jobban odafigyelnek, akár a döntetlent is kiharcolhattuk volna.”

STANISLAV GRIGA (ZTS Dubnica): „Nagyon fontos győzelmet arattunk, a kiegyenlített első játékrész után biztos voltam abban, hogy aki az első gólt lövi, az a győzelmet is megszerzi. Örülök, hogynyertünk, és 36 pontunknak köszönhetően elrugaszkodtunk a táblázat aljáról.”

JOZEF ADAMEC (Spartak Trnava): „Jó iramú kilencven percet láthattak a szurkolók, mi természetesen támadni akartunk. Sajnos játékunkba rengeteg hiba csúszott. A második félidőben bekapott gól után a csapatom szétesett, és már nem volt elég ereje az egyenlítésre.” (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?