Véget ért a szapiak nagy sorozata

Felsőpatony/Szap. Sakál duplájával a felsőpatonyiaknak sikerült két vállra fektetniük (2:0) a dunaszerdahelyi területi bajnokság VII. ligájában bajnoki meccseken kis híján egy éve veretlenül menetelő szapiakat.Ezt megelőzően 2015.

Felsőpatony/Szap. Sakál duplájával a felsőpatonyiaknak sikerült két vállra fektetniük (2:0) a dunaszerdahelyi területi bajnokság VII. ligájában bajnoki meccseken kis híján egy éve veretlenül menetelő szapiakat.

Ezt megelőzően 2015. június 7-én a hegyéteiek verték meg utoljára (1:0) a bajnokaspiráns csilizközieket. „Felkészültünk a vendégekből. Nem játszottunk személyit Csicsay Sándorra, a mezőny 41 találattal legeredményesebb futballistájára. Motivációként szolgált parádés veretlenségi szériájuk, melyet mi szerettünk volna megszakítani. Egyébként tavasszal jó formában játszunk, mérlegünk nyolc győzelem, egy döntetlen és egy vereség. Plusz erőt adott a kollektívának az a hír, hogy egyik játékosunk édesanyját a mérkőzés előtt kórházba kellett szállítani, a szünetben pedig már azt is megtudtuk, hogy időközben távozott az élők sorából. Ugyancsak sokat köszönhetünk a bennünket nagy hangerővel buzdító Fan klubunk tagjainak” – ecsetelte diadalukat Perczel Antal, a felsőpatonyiak játékosedzője.

„Tudtuk, hogy egyszer ennek is elérkezik az ideje. Az utóbbi hetekben egyre nehezebben jöttek a sikerek, mindenki minket akart legyőzni. Csapatunkat az utóbbi tíz fordulóban sérüléshullám sújtja, ráadásul játékosaink mentálisan elfáradtak. Természetesen szerettünk volna veretlenül bajnoki címet szerezni, de azért annyira nem nőttünk a mezőny fölé, hogy az összes akadályt sikerrel vegyük. Felsőpatonyban magunk mögött hagytuk a mázsás terhet, most már egyedül a bajnoki cím elhódítására összpontosítunk. Arra számítunk, hogy már vasárnap, a patonyrétiek elleni hazai bajnokink után elmondhatjuk: az AG Sport Ligába jutottunk” – elemezte a vereség összetevőit, bizakodott a folytatást illetően Csütörtöki Tamás, a szapiak klubelnöke.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?