VB-MOZAIK

EGYMILLIÓ ANGOL TEÁZÓ
Az angol elektromos művek jelentése szerint az Anglia–Nigéria mérkőzés szünetében minden idők második legnagyobb igénybevételének volt kitéve a brit energiaszolgáltató.

EGYMILLIÓ ANGOL TEÁZÓ

Az angol elektromos művek jelentése szerint az Anglia–Nigéria mérkőzés szünetében minden idők második legnagyobb igénybevételének volt kitéve a brit energiaszolgáltató. Amint a futballisták lementek a pályáról, a kimutatások szerint összesen 2400 megawattos „energiafröccsre“ volt szükség, ám az elektromos művek szóvivője szerint a vállalat felkészült a dologra, és ennek megfelelően ez semmiféle fennakadást nem jelentett számukra. A szakértők szerint a hatalmas igénybevételt az jelentette, hogy az angolok a szünetben szinte hagyományosan megisznak egy teát, és így mintegy egymillióan egyszerre kapcsolták be a tűzhelyüket.

ÖNMAGÁT HIBÁZTATJA

A legendás hírű argentin futballista, Diego Maradona nagyon szomorú, hogy kiesett országa válogatottja, a vb egyik nagy esélyese, s ezért önmagát is okolja. – Elkeserítő, ha az ember olyan futballistákat lát sírni, mint Juan Sebastian Verón, Hernen Grespo vagy Gabriel Batistuta”– mondta ez egykori megasztár. Az 1986-os világbajnok argentin válogatott csapatkapitánya a helyszínen buzdíthatta volna honfitársait, de ő Kubából, a tévé képernyőjén nézte az argentin-svéd mérkőzést. – Nekem is részem van a kiesésben. Batistuta például kimondottan kért, legyek ott a stadionban – kesergett az „isteni” Diego.

ROSSZ FORMÁBAN VOLTAK

Carlos Bilardo, az argentinok egykori szövetségi kapitánya szerint a válogatott azért nem jutott a nyolcaddöntőbe, mert a játékosok rossz formában voltak. – Szinte minden poszton elmaradtunk a várttól – vélekedett. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?