Változott a szereposztás

Vízkelet/Feketenyék. Holnap délután (15.30) közönségvonzó mátyusföldi rangadó zajlik a vízkeletiek otthonában, ahol a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjának hazai újonca a végeken kullogó feketenyéki riválisát fogadja.

Vízkelet/Feketenyék. Holnap délután (15.30) közönségvonzó mátyusföldi rangadó zajlik a vízkeletiek otthonában, ahol a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjának hazai újonca a végeken kullogó feketenyéki riválisát fogadja. A vendéglátók, akiknél a nagymegyeri vereségük után Renczés Gábort a csapat rutinos játékosa, Stanislav Lieskovský váltotta fel az edző posztján, eddig várakozáson felül teljesítenek. „A meccs pikantériája, hogy csapatunkban öt olyan futballista – Stanislav Lieskovský, Gasparovics László, Farkas Norbert, Mikuš Csaba, Kaprinay Balázs – is van, aki egy évvel ezelőtt még a rivális sikereiért harcolt. Ők nálunk tavasszal meghatározó szerepet vállaltak a bajnoki cím elhódításában” – fogalmazott Mészáros Tibor, a vendéglátók klubelnöke, aki szikrázó párharcokra, nyolcszáz nézőre, s természetesen hazai győzelemre számít a derbin.

Az utóbbi két hétben produkált hat pont ellenére is gondban van a feketenyékiek játékosedzője, Varjú László, hiszen két védence, Varjú Zsolt és Csémi Szabolcs sérüléssel bajlódik, – az utóbbi bevetése kizárt. „Közhelynek számít, mégis igaz, a rangadók három-esélyesek. Mi sem lépünk pályára feltartott kézzel. Ismerjük ellenfelünk pozitívumait. Tudom, mivel lehetne őket zavarba hozni. Remélem, találok ellenszert agresszivitásukra, és sikerül a vízkeleti oroszlánbarlangban is pontot zsákmányolnunk” – latolgatta övéi esélyeit Varjú László. (ái)

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

2. Č. Brod 8 5 1 2 14:8 16

14. Č. Voda 8 2 1 5 9:19 7

Tavaszi eredmény

A vízkeletiek tavasszal még a területi I. osztályban szerepeltek.

Tippünk

A meccs végén a hazaiak 3:1-es győzelme várható.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?