Újabb ultimátum

Kassa. Hétvégén nem utazott el Privigyére a II. ligás kassai 1.FC, s legújabban a szombati, FC Nitra elleni mérkőzésre is bojkottot helyeztek.

Kassa. Hétvégén nem utazott el Privigyére a II. ligás kassai 1.FC, s legújabban a szombati, FC Nitra elleni mérkőzésre is bojkottot helyeztek. Ez a tegnapi rendkívüli sajtótájékoztatón hangzott el, melyen a csapat játékosain kívül jelen volt a klubvezetés által menesztett edzőpáros (Bohumil Andrejko, Stanislav Seman) és a régi-új edző, Andrej Daňko, valamint Vladimír Markovič vállalkozó is, aki közvetítőszerepet vállalt a belgrádi befektetőkkel való tárgyalásoknál. „A jelenlegi helyzet tűrhetetlen, ezért nem várhattunk tovább” – jelentette ki Marek Sapara csapatkapitány. Marek Rodák kapussal a héten közölték, hogy szerződést bontott vele a klub. „Aurel Varga és Róbert Varga klubigazgatók értesítettek erről, természetesen nem fogadtam el. Indokként azt említették, hogy nem utaztam el Privigyére, s hogy nyilatkoztam a sajtónak a klubon belüli állapotokról, holott ezzel a csapat véleményét tolmácsoltam” – mondta el Rodák. A játékosok a sajtótájékoztatón egyértelműen fogalmaztak: az adósságok teljes kiegyenlítését várják, nem csupán a csapattal, hanem a klub alkalmazottjaival szemben is, illetve a vezetőség tekintse semmisnek az edzőmenesztést. Csak ebben az esetben hajlandók pályára lépni a szombati, FC Nitra elleni bajnokin. Jaroslav Sovič szerint néhány játékos már öt hónapja nem kapott fizetést, s a klubnak mintegy 3 és fél millió koronás adóssága van. Vladimír Markovič kapcsolatban állt a belgrádi Partizanhoz közel álló befektetőjelölttel (aki állítólag rendezné a mostani vezetés adósságait is), s elmondása szerint a Varga fivérek tízmillió koronás lelépési díjat kértek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?