Távozik a rangidős húzóember

Lelesz. A Tőketeresebi járási bajnokság őszi idényének 4. helyezettje, Lelesz csapata újonc létére 21 pontot gyűjtött 13 találkozón. Mindössze hattal kevesebbet, mint az éllovas tiszacsernyőiek, holott a kollektíva a 3. forduló után még a tabella utolsó helyén tanyázott.

Lelesz. A Tőketeresebi járási bajnokság őszi idényének 4. helyezettje, Lelesz csapata újonc létére 21 pontot gyűjtött 13 találkozón. Mindössze hattal kevesebbet, mint az éllovas tiszacsernyőiek, holott a kollektíva a 3. forduló után még a tabella utolsó helyén tanyázott.

Az eredmények függvényében a leleszi futballklub elnöke, Dobos Gyula elégedetten sommázta az együttes idénybeli menetelését „Érzésem szerint a kiváló szereplés a szakvezetés és a játékosok közti jó összhang kézzelfogható eredménye. Sokat nyomott a latban az a tény is, hogy játékosedzőnk, Pásztor Dénes hozzáállásával, példamutatásával magával ragadta a társakat. Ez a lelkesedés főleg a hazai környezetben lejátszott mérkőzéseken éreztette jótékony hatását. Ezeket a meccseket kivétel nélkül megnyertük, ahogy azt a gólkülönbség (21:3) is igazolja, vetélytársaink itthon nem tudtak megszorítani bennünket” – emelte ki a Pásztor-legénység legnagyobb fegyverét a klub első embere. A gazdag góltermésből elsősorban Költő és Porubský vette ki a részét, akik egymást kiegészítve lőtték a gólokat. A tisztségviselő ugyanakkor azt is tudatosítja, idegenben olykor bizony áldozati bárányhoz hasonlított az újonc. Vendégként ugyanis mindössze három pontot zsákmányoltak, huszonhárom gólt kaptak és csak nyolcat adtak. Már az idénynyitón kijózanító, 6:1-es vereséget szenvedtek Úpor csapatától. Az utolsó három idegenbeli párharcukon nem találtak a hálóba, kapusuk viszont tízszer kapitulált! Ebből is látszik, hogy akad még javítani való jócskán

„Gondjainkat csak tetézi, hogy hátvédsorunk oszlopos tagja, Pásztor Dénes, korára hivatkozva (37 éves) bejelentette visszavonulását. Most gőzerővel azon dolgozunk, hogy megleljük utódját, ám a középpályán is erősíteni szeretnénk. A téli alapozást január második hetében kezdjük el erőnléti edzésekkel. Február elejétől a tavaszi nyitányig 8–10 előkészületi mérkőzéssel számolunk. A csapat jó teljesítményére a helyi önkormányzat is felfigyelt, ennek köszönhetően 2004-ben is számíthatunk a községi hivatal anyagi támogatására. Eredményeink remélhetőleg a helyi magánvállalkozókat is adakozásra ösztönzik” – fogalmazott a sportvezető.

Említést érdemel, hogy a novemberben megtartott őszi szezonzáró sportbál bevételéből új felszerelést kapnak a játékosok. A két helyi zenekar, az Omykron és a Kredit ingyen vállalta a fellépést, ezzel is támogatva a focicsapatot. „A tavaszi folytatásban továbbra is a becsületes helytállás lesz a cél. A nyitány előtt csupán a bentmaradásról beszéltünk, s lám „félidőben” hol tartunk. Sohasem lehet tudni” – zárta mondanivalóját egy sokat mondó mosoly kíséretében Dobos Gyula. (P. M.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?