Sztárok összecsapása

Brünn. Mivel tavaly nagy sikerrel zárult, a csehországi Pardubicében megrendezett ST Extraliga–Tipsport Extraliga jégkorongliga-válogatott mérkőzés (a hazai csapat 7:5-re nyert), a szervezők idén is (január 24-én) folytatják a hagyományt, most azonban nem északnyugati szomszédainknál, hanem a pozsonyi ST Aréna jegén.

Brünn. Mivel tavaly nagy sikerrel zárult, a csehországi Pardubicében megrendezett ST Extraliga–Tipsport Extraliga jégkorongliga-válogatott mérkőzés (a hazai csapat 7:5-re nyert), a szervezők idén is (január 24-én) folytatják a hagyományt, most azonban nem északnyugati szomszédainknál, hanem a pozsonyi ST Aréna jegén. A két ország jégkorongrajongói a médiákon keresztül szavazhattak a Sztárok Összecsapására keresztelt gála első két ötöséről. Szlovákiában 4412, míg Csehországban 14 484 voks érkezett. A hazaiak közül a legnagyobb kedvenc, Arne Kroták, a kassai HC támadója volt (1085), mögötte Miroslav Hála, a listavezető trencséniek fiatal hálóőre és Zdeno Cíger, a Slovan csatára végzett. „Az ilyen bemutató jellegű mérkőzések rendszerint különleges hangulatban zajlanak, lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra, de azért a csehek ellen játszani mindig tartogat magában egy kis drukkot és persze elvárásokat is” – mondta a meccs margójára Arne Kroták. A szünetekben versenyek és játékok várnak a nézőkre, akik pedig találkozni szeretnének kedvenceikkel, megtehetik azt a meccset megelőző napon (január 23-án), mivel a játékosok a pozsonyi Hviezdoslav téren felállított jégpályán tartanak egyórás edzést.

Meglepetésként a szervezőknek sikerült egy másik exkluzív összecsapást is tető alá hozniuk: a fő mérkőzés előtt, a volt cseh-szlovák szövetésgi liga játékosai mérkőznek meg egymással 3x15 perces bemutatón. Ha minden igaz, Oto Haščák mellett olyan játékosok is jégre lépnek, mint Anton Štastný vagy a volt kiváló kapus, Eduard Hartman.

A nézők által felállított kezdősorok – ST EXTRALIGA: Miroslav Hála (Trenčín)–Jiří Heš (Trenčín), Juraj Kledrowetz (Košice)–Arne Kroták, Zdeno Cíger (Slovan), Martin Bartek (Zvolen). Edzők: Ján Jaško, Ján Faith. TIPSPORT EXTRALIGA: Adam Svoboda (Pardubice)–Michal Sýkora (Pardubice), Martin Hamrlík (Hamé)–Jiří Dopita (Pardubice), Petr Sýkora (Pardubice), Michal Sup (Slavia). Edző: Pavel Ružička.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?