Szabics Rómába tart?

Stuttgart. Szabics Imre az elmúlt idoszakban kevés lehetoséget kapott Stuttgartban, ám a BL-ben nyújtott tavalyi teljesítményére – például a Manchester Utd. ellen szerzett góljára – felfigyelt az egyik legpatinásabb olasz egyesület, az SS Lazio.

Remek osz, felemás tavasz – Szabics maga sem érti, Magath edzo miért mellozi ot tavasszal „Ötlet a jövo csatárára: Szabics Stuttgartból” – áll a Goalcity.it olasz hírportál oldalán. Az itáliai oldal információi szerint az SS Lazio együttese vetett szemet a magyar támadóra, aki jelenleg a német VfB Stuttgart szolgálatában áll. Az elso stuttgarti esztendejében eddig 23 mérkozésen hét Bundesliga-gólt szerzo támadó elnyerte a Lazio klubvezetoinek tetszését. A Goalcity.it információja szerint a csatár vételára négymillió euró, ám a fovárosiak talán még ezt sem sajnálnák az „ideális” jelzovel illetett játékosért.

Szabics Imrét nem érte váratlanul a hír, hogy az olasz sztárcsapat érdeklodik iránta: „Mindig is az volt az álmom, hogy az olasz vagy a spanyol bajnokságban szerepeljek, hiszen nagyon vonzónak találom a mediterrán országokat. Mindenesetre érdekesnek találom, hogy errol írnak az olasz újságok, ám csak annyit szeretnék mindehhez hozzáfuzni, hogy jelenleg a Stuttgarthoz köt szerzodés, azaz most azon vagyok, hogy itt maradandót alkossak” – mondta a csatár.

A magyar támadó mostanság ritkábban jut szóhoz a VfB-nél, ám a játékos optimista: „Nem tudom, miért kapok kevesebb lehetoséget mostanában. Igaz, hogy a mellozésem miatt most nem annyira könnyu az életem Stuttgartban, de én teljes erobedobással edzek, és bevetésre kész vagyok, a többi már csak az edzon múlik.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?