SPORTHĺRADÓ

Váratlanul otthonában kapott a Ferencváros labdarúgócsapata a Borsodi Liga 29. fordulójának záró mérkőzésén: FTC–Siófok 0:2 (0:0), g.: Csordás (51.), Fülöp (67.). Három fordulóval a befejezés előtt a zöld-fehérek előnye két pontra csökkent a táblázaton.

Váratlanul otthonában kapott a Ferencváros labdarúgócsapata a Borsodi Liga 29. fordulójának záró mérkőzésén: FTC–Siófok 0:2 (0:0), g.: Csordás (51.), Fülöp (67.). Három fordulóval a befejezés előtt a zöld-fehérek előnye két pontra csökkent a táblázaton.

A római női tenisztorna nyolcaddöntőjében: Martinez–Hantuchová 6:3, 6:3.

Megkezdték a belépők árusítását a június 7-ei Szlovákia–Törökország labdarúgó Európa-selejtezőre. A pozsonyi Slovan stadionjában 500, 350 és 200 koronáért lehet megnézni a meccset. A megrendeléseket a 02/58303521 telefonszámon és a [email protected] e-mail-címen fogadják el.

A 70 kg-os súlycsoportban szereplő világbajnok Pruzsinszky Ivett 29:21-re verte az orosz Olga Szlavinszkaját, így már biztos érmes a Pécsen zajló női ökölvívó-Eb-n.

Életműdíjjal ismerte el Knézy Jenő főmunkatárs 32 éves, a közmédiumnál kifejtett kimagasló szakmai munkáját a Magyar Televízió Rt. ügyvezető alelnöke. Az intézmény sajtóreferensének tájékoztatása szerint Ragáts Imre az elismerést csütörtökön – egy héttel a többi díj átadása előtt – nyújtotta át a kórházban fekvő újságírónak.

Ma és holnap Genovában rendezik meg a férfi vízilabda Bajnokok Ligájának négyes döntőjét. A tavalyi második hely után a Honvéd az idén meg akarja nyerni a Final Fourt. A mai elődöntőben (19.15) a német Spandau ellen kezd.

Egy másodperccel a találkozó lefújása előtt szerzett Atkins-kosárral 78:77-re megnyerte az NBA Keleti Főcsoport-döntőjének 5. meccsét a Detroit a Philadelphia ellen. Az állás: 3:2 a Detroit javára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?