SPORTHĺRADÓ

Élete harmadik és egyben a világ idei legjobb eredményével, 70,78 m-rel győzött Fazekas Róbert a férfi diszkoszvetésben a budapesti nemzetközi atlétikai versenyen.

Három bronzérmet szerzett Szlovákia a 38. karate Európa-bajnokságon.

Élete harmadik és egyben a világ idei legjobb eredményével, 70,78 m-rel győzött Fazekas Róbert a férfi diszkoszvetésben a budapesti nemzetközi atlétikai versenyen.

Három bronzérmet szerzett Szlovákia a 38. karate Európa-bajnokságon. A németországi Brémában Marcela Remiášová formagyakorlatban, Eva Meveďová a 60 kg-os nők küzdelmében Klaudio Farmadín pedig a 75 kg-os férfiak küzdelmében állhatott fel a dobogóra.

Teniszdöntők. Rómában a férfi tornán a spanyol Felix Mantilla 7:5, 6:2, 7:6-ra verte a svájci Roger Federert, a berlini női viadalon a belga Justine Henin-Hardenn 6:2, 4:6, 7:5 arányban győzött honfitársnője Kim Clijsters ellen.

Pöstyénben rendezték a síkvízi kajak-kenusok első idei válogatóversenyét. 500 m-en kajak egyesben Riszdorfer Mihály 1:37,87 perccel, kajak kettesben pedig Juraj Bačával 1:27,71 perc alatt győzött. Ezer méteren kajak kettesben a Ľuboš Nemec, Tar György duó nyert 3:09,12 perces idővel. Mögöttük két-két komáromi fiú (az ŠKP Bratislava színeiben versenyeznek), Riszdorfer Richárd és Vlček Erik (3:10,09), valamint Likér Péter és Győri Tibor (3:14,98) végzett.

Második mérkőzését is megnyerte Magyarország férfi röplabda-válogatottja a zágrábi Eb-selejtező tornán, ezúttal Horvátországot verte 3:1-re (20, -26, 20, 15).

Varga Judit nyerte a női 1500 m-es síkfutás (4:12,49) az oszakai nemzetközi atlétikai Grand Prix-viadalon. Jól ment a magyar férfi kalapácsvetőknek is: Annus Adrián 79,74 m-rel második, Kiss Balázs 77,45 m-rel a negyedik helyen végzett. Ebben a számban a szlovák Libor Charfreitag 76,94 m-rel ötödik lett. Női kalapácsvetésben a szlovák Martina Danišová 64,43 m-rel a 6. helyet szerezte meg.

Próbajátékra készül az ukrán Dinamo Kijev csapatához Pavel Svěrkoš, a Baník Ostrava cseh válogatott labdarúgója.

Marcel Matanin (Obalservis Košice, 1:07:06 óra) és Dana Janečková (Demolex Bardejov, 1:20:52) nyerte Hronecben Szlovákia idei félmaraton-bajnokságát.

Nagy meglepetésre Alessandro Petacchi lehajrázta Mario Cipollinit, az olasz kerékpáros körverseny a Giro d’ Italia első, 201 km-es szakaszán. Elsősége esetén a sprintkirály a szakaszgyőzelmek tekintetében beállította volna Alfredo Binda csúcsát. A legendás előd 41 alkalommal végzett az élen.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?