SPORTHĺRADÓ

Hicham el-Guerrouj és Marion Jones kereste a legtöbbet tavaly az atléták között. A marokkói középtávfutó 413 455, míg az amerikai sprinter 482 388 dollárt vihetett haza. A német Leichtathletik Magazin összeállításában az 55 legnívósabb fedett pályás és szabadtéri verseny pénzdíját összesítette.

Hicham el-Guerrouj és Marion Jones kereste a legtöbbet tavaly az atléták között. A marokkói középtávfutó 413 455, míg az amerikai sprinter 482 388 dollárt vihetett haza. A német Leichtathletik Magazin összeállításában az 55 legnívósabb fedett pályás és szabadtéri verseny pénzdíját összesítette.

Michael Schumacher a visszavonulás gondolatával kacérkodik. Az ötszörös világbajnok Ferrarival kötött szerződése ugyan 2004 végéig érvényes, egyes sajtóértesülések szerint azonban a német már korábban befejezheti pályafutását.

Ötvennyolc éves korában elhunyt Molnár Dániel, a Magyar Rádió sportriportere. A népszerű újságíró szerdán a munkahelyén szívinfarktust kapott. Gyorsan kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. Ő közvetítette volna szombaton a Lengyelország-Magyarország Eb-selejtezőt.

Ökölvívó Interliga, 8. forduló: Vasas–Žilina 16.4.

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség doppingvétség miatt hathónapos eltiltással sújtotta Katzirz Dávidot. A Dunaferr és a magyar válogatott átlövőjének szervezetében amilorid nevű vízhajtót találtak a február 2-án Oroszország ellen játszott vb-mérkőzés után elvégzett vizsgálat során. Katzirz legközelebb augusztus 7-én léphet pályára.

Joseph Blatter, a FIFA elnöke ellenzi a WADA-kódexben rögzített szabályozást, mely szerint kétéves eltiltás jár az először doppingvétségen ért sportolóknak. Szerinte az automatizmus a futballban nem alkalmazható. A FIFA egy hónapja aláírta az együttműködési megállapodást a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökséggel, de azzal a megkötéssel, hogy egy megfigyelőcsoport két évig elemzi a labdarúgásban ismertté váló „lebukásokat“.

Súlyos agyrázkódással szállították kórházba Anton Ehmann osztrák válogatott labdarúgót a görögök ellen 2:2-re végződött szerda esti, grazi barátságos mérkőzés közben. A hátvéd csapattársával, Martin Stranzllal ütközött, és percekig eszméletlenül feküdt a pályán.

A Forma-1-es Ferrari istálló brazil pilótája, Rubens Barrichello élesen bírálta a Nemzetközi Automobil Szövetség vezetőit, amiért kötelezővé tették a HANS nyak-és fejvédő használatát.

A KENO 10 tegnapi nyerőszámai: 7, 10, 11, 26, 28, 29, 32, 34, 35, 37, 40, 44, 48, 49, 50, 54, 67, 68, 75, 79

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?