Rekordprofitot könyvelt el a Bayern München

<p>Rekordnak számító 23,8 millió eurós profitot könyvelhetett el a német labdarúgó-bajnokságban címvédő Bayern München a 2014/15-ös pénzügyi évben.</p>

 A bajor klub évi rendes közgyűlésén nyilvánosságra hozták, hogy a forgalmuk 523,7 millió euró volt, ami kicsivel kevesebb az előző pénzügyi évhez képest.
   

A Bayern az előző idényben megnyerte hazája bajnokságát, a Német Kupában és a Bajnokok Ligájában pedig az elődöntőig jutott, ezért a mérkőzéseken elért bevételei is igen magasak voltak, összesen 137,6 millió eurót tettek ki. A szponzori és marketing bevételekből 113,9 millió euró, míg a televíziós és rádiós jogokból 58,3 millió euró folyt be a kasszába.
   

A kiadások között a 227,3 millió eurót kitevő bér jellegű juttatások jelentették a legnagyobb tételt.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?